(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja / Nuppo-työryhmä / Nuorisovastaanotto
Tampereen kaupunki, Lasten,nuorten ja perheiden palveluryhmä, Nuorisovastaanotto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Nuorisovastaanotto on matalan kynnyksen yksikkö, joka kokoaa yhteen tamperelaisille ja orivesiläisille nuorille suunnattuja mielenterveys-, päihde- ja seksuaaliterveyspalveluja. Toimintaa kehitetään tavoitteellisesti vastaamaan nuorten päihde- ja mielenterveyden haasteisiin erityisenä tavoitteena matalan kynnyksen palvelun, palveluohjauksen ja toiminnallisten menetelmien lisääminen. Yksikössä tulee työskentelemään noin 45 henkilöä.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitaja sijoittuu Nuorisovastaanotossa nuorten päihdepalvelut Nuppo-työryhmään. Nuppo on moniammatillinen matalan kynnyksen työryhmä, jossa hoidetaan 13-25-vuotiaita päihde- ja riippuvuusproblematiikan vuoksi hoitoon hakeutuneita tai ohjattuja nuoria. Nyt haettavissa olevan sairaanhoitajan kohderyhmään kuuluu pääasiassa 13-18-vuotiaat nuoret.

Potilastyö Nupossa pitää sisällään arviointia, yksilö- ja ryhmätapaamisia, päihteettömyyteen motivointia, tarvittavien tukitoimien organisoimista ja jatkohoidon järjestämistä. Työskentelyote vaatii tiivistä yhteistyötä perheen ja verkostojen kanssa. Lastensuojelu on keskeinen yhteistyökumppani. Työ pitää sisällään myös kehittämistä, palveluohjausta ja konsultaatiota.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön/psykiatriseen hoitoon.

Eduksi katsotaan kokemus nuorten kanssa työskentelystä, päihdetyöstä ja psykiatriasta. Myös neuropsykiatrinen osaaminen on työssä eduksi.

Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava sairaanhoitaja Niina Immonen, p. 044 423 5526 ja vs. palvelupäällikkö Anu Vuorio, p. 050 405 8650.

Hakuaika päättyy 1.3.2021.
Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava sairaanhoitaja Niina Immonen, p. 044 423 5526 ja vs. palvelupäällikkö Anu Vuorio, p. 050 405 8650.