Sairaanhoitaja / Nuorisovastaanotto
Tampereen kaupunki, Nuorisovastaanotto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Nuorisovastaanotto on matalan kynnyksen yksikkö, joka kokoaa yhteen tamperelaisille ja orivesiläisille nuorille suunnattuja mielenterveys-, päihde- ja seksuaaliterveyspalveluja. Toimintaa kehitetään tavoitteellisesti vastaamaan nuorten päihde- ja mielenterveyden haasteisiin erityisenä tavoitteena matalan kynnyksen palvelun, palveluohjauksen ja toiminnallisten menetelmien lisääminen.

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 1.6.-31.12.2021.

Sairaanhoitaja sijoittuu Nuorisovastaanotossa Valo-työryhmään. Valo-työryhmä on moniammatillinen nuorisopsykiatrinen työryhmä, jossa hoidetaan 13-18 -vuotiaita nuoria. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu nuoruusikäisten psyykkisten häiriöiden tunnistaminen ja hoitaminen sekä itsenäisesti että oman yksikön ja laajemman verkoston osana. Terapeuttinen hoitotyö pitää sisällään tavoitteellisia ja määrämittaisia, hoitosuunnitelman mukaisesti toteutettuja yksilö- ja ryhmäinterventioita. Perhe- ja verkostotyö sekä moniammatillinen yhteistyö on keskeinen työskentelymuoto Nuorisovastaanotossa. Työ pitää sisällään myös kehittämistä, palveluohjausta ja konsultaatiota.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön/psykiatriseen hoitoon.
Kokemus psykiatrisesta hoitotyöstä ja työskentely nuorten kanssa katsotaan eduksi.

Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa Vastaava Sairaanhoitaja Anu Vuorio p.050-4058650 ja Sairaanhoitaja Janna Engström p.044-423591.

Hakuaika päättyy 16.5.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Vastaava Sairaanhoitaja Anu Vuorio p.050-4058650, Sairaanhoitaja Janna Engström p.044-4235917

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot