(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Nuorisopoliklinikka Nupoli
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Haemme nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluista kiinnostunutta sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Nuorisopoliklinikka Nupoliin.

Nupoli on osa Espoon kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluita ja palvelut on tarkoitettu 13-22 -vuotiaille nuorille. Palvelumme ovat osa perusterveydenhuollon palveluita. Palvelut ovat suunnattu lievistä ja keskivaikeista mielenterveyden sekä päihteidenkäytön pulmista kärsiville nuorille.

Nupolin sairaanhoitajan työtehtävät muodostuvat nuoren hoidon tarpeen arvioinnista, yksilö- ja hoitojaksotyöskentelystä sekä verkostotyöstä. Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu myös ryhmien vetämistä. Sairaanhoitaja toimii Nupolissa moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Työpaikan nimi: Nuorisopoliklinikka Nupoli
Työaika: 38 h 15 min/vko, päivätyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme työkokemusta mielenterveys- ja päihdepalveluista sekä nuorten parissa työskentelystä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot