(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, nuorisopolikilinikka Nupoli
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Haemme nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluista kiinnostunutta sairaanhoitajaa perhevapaan ja opintovapaan sijaisuuteen Nuorisopoliklinikka Nupoliin syksyksi 2020. Toivomme, että valittu henkilö pystyy aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Nupoli on osa Espoon kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluita ja palvelut on tarkoitettu 13-22 -vuotiaille nuorille. Palvelumme ovat osa perusterveydenhuollon palveluita. Palvelut ovat suunnattu lievistä ja keskivaikeista mielenterveyden sekä päihteidenkäytön pulmista kärsiville nuorille.

Nupolin sairaanhoitajan työtehtävät muodostuvat nuoren hoidon tarpeen arvioinnista, yksilö- ja hoitojaksotyöskentelystä sekä verkostotyöstä. Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu myös ryhmien vetämistä. Sairaanhoitaja toimii Nupolissa moniammatillisen tiimin jäsenenä. Odotamme sinulta aktiivista, innostunutta sekä motivoitunutta asennetta tehtävää kohtaan. Lisäksi sinulla on taito toimia ja kohdata nuori erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.

Käymme hakemuksia läpi ja saatamme kutsua haastatteluun jo hakuaikana. Toivomme, että valittu henkilö pystyy aloittamaan työssä niin pian kuin mahdollista.

Nupoli toimii kahdessa toimispisteessä, Espoon Perkkaalla sekä Matinkylässä. Ensisijainen työpiste Perkkaalla, Komentajankatu 5.

Työaika: 38h 45 min/vk. Työaika on arkisin klo 8-16.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme työkokemusta mielenterveys- ja päihdepalveluista sekä nuorten parissa työskentelystä.