(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja Nummelaan
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2020

Haemme nyt Vihdin Nummelaan tiimisairaanhoitajaa muistiyksikköön arkipäivätyöhön. Voit työllistyä joko määräaikaisesti tai vakituisesti - hakijoiden toiveet otetaan huomioon. Työn aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Työn ja kohteen kuvaus:

Työkohde on Nummelan keskustassa sijaitseva ikäihmisten palvelukeskus, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita asumispalveluita. Kohteessa on useampi palveluyksikkö/-koti ja nyt haemme sairaanhoitajaa kohteen 17-paikkaiseen muistihäiriöisten asumisyksikköön.

Sairaanhoitajan työ on arkipäivätyötä 8 tunnin työpäivällä. Työajoista voidaan sopia ja niissä voidaan joustaa, mutta pääsääntöisesti työaika on n. klo 7-15. Työnkuvaan kuuluu sairaanhoidollinen vastuu hoitotyöstä, laboratorionäytteiden ottaminen, lääkehoidon toteuttaminen, asukkaan hoitotyöhön osallistuminen sekä tiivis yhteistyö omaisten ja lääkäreiden kanssa. 

Sinulla on mahdollisuus työllistyä määräaikaiseen sijaisuuteen tai toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen omien toiveidesi mukaan. Työpaikalla vallitsee hyvä yhteishenki, joten tulet varmasti viihtymään!

Tarjoamme:

Saat mukavan työpaikan, jossa pääset jatkuvasti kehittämään omaa ammattitaitoasi. Samalla sinun mielipiteitäsi ja ideoitasi kuunnellaan, joten saat olla mukana koko yksikön kehittämisessä. Saat myös mahdollisuuden määritellä työsuhteen keston lähtökohtaisesti itse, joten jos sinua kiinostaisi vaikka 4 kuukauden määräaikaisuus vakituisen työn sijaan, niin sekin voi onnistua!

Meillä MediPowerilla tukenasi on mukava, jokaisena viikon päivänä helposti tavoitettavissa oleva HR-tiimi, joka vastaa mielellään sinua mietityttäviin kysymyksiin. 

Toivomme:

Sinulta toivomme sairaanhoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta. On plussaa jos sinulla on lääkeluvat voimassa, mutta niiden suorittaminen onnistuu myös työkohteessa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta muistisairaiden parissa toimimisesta, mutta kiinnostunut, positiivinen ja reipas asenne työtä kohtaan on tärkeintä!

Hakuprosessi:

Jos kiinnostuit, niin laitathan meille pikaisesti viestiä! Voit täyttää hakemuksen sivuillamme tai vaihtoehtoisesti voit lähettää viestiä sähköpostitse tai vaikka WhatsAppissa 044 716 4779. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia pääsääntöisesti joka arkipäivä ja olemme sopiviin hakijoihin pikaisesti yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi