Sairaanhoitaja näytteenottoon, Helsinki
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Haemme Helsingissä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme kolmea sairaanhoitajaa kliinisen lääketutkimuksen pariin. Tässä roolissa tulet työskentelemään pääasiallisesti verinäytteenoton ja potilasseurannan tehtävissä. Sinulla on hyvä mahdollisuus päästä seuraamaan paraatipaikalta lääketutkimuksen vaiheita ja olennaiseksi linkiksi tieteellisen tiedon tuottamisprosessia!

Työn ja kohteen kuvaus:

Lääketutkimuksen pariin etsitään nyt näytteenoton ja potilasseurannan perusteet osaavia sairaanhoitajia osa-aikaiseen arki-ilta ja -yötyöhön. Töitä on tarjolla marraskuun alusta (vk 45) lähtien ja suuntaa antava työtuntimäärä on sovittavissa. 

Työtehtäviisi kuuluu saapuvien tutkimushenkilöiden vastaanotto sekä verinäytteiden ottaminen. Omassa tehtävässäsi edustat aina tutkimushenkilöstöä ja toimit täten vastuullisessa roolissa. Tutkimushenkilöt jäävät yksikköön seurantaan ja osallistut myös potilastilan kontrollointiin vuorojesi aikana. Työtehtäväsi ovat helposti opittavissa!

Hakijalta toivomme:

Hakijalla tulisi olla sairaanhoitajan tutkinto ja kokemusta verinäytteiden otosta. Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen kliinisen tutkimuksen yleisiin perusteisiin, meneillään olevaan tutkimukseen sekä työkohteen käytäntöihin. Oletuksena on, että sinulla on lähtökohtaisesti varma ote näytteenottoon sekä valmiudet työskennellä potilasseurannan parissa. Tärkeintä on kuitenkin tunnollinen työote sekä sitoutuminen yksikön toiminnan yhteisiin tavoitteisiin. 

MediPower tarjoaa:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä tutkimustyön parissa, jossa arkityötehtäväsi ovat ihmisläheisiä ja vaihtelevia. Työ sopii henkilölle, jolle keikkaluontoinen tai osa-aikainen työ on omaan elämäntilanteeseen sopivin vaihtoehto. Kyseessä on vuokratyöpaikka, eli työllistyt meille MediPowerille.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, olethan minuun yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa p. 044 7400 024. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikka täytetään heti sopivan henkilö löydyttyä. 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 7400 024 (myös Whatsapp)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393384
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki