(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Myyrmäen kotihoito
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Myyrmäen kotihoito

Rajatorpantie 8 A, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 06.11.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Etsimme Sinua innostunut, aktiivinen ja ammattitaitoinen hoitotyön osaaja sairaanhoitajan vakituiseen tehtävään Myyrmäen kotihoitoon. Yksikkömme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, juna-aseman vieressä. 

Kotihoidossa haluamme auttaa asiakkaita elämään laadukasta ja arvokasta elämää omassa kodissaan. Palvelumme perustuu vuorovaikutukseen kotihoidon asiakkaiden, henkilöstön ja sidosryhmien välillä. Olemme asiakkaalle läsnä ja palveluillamme haluamme olla mahdollistamassa asiakkaan osallisuutta ja aktiivista elämää.

Sairaanhoitaja toimii kotihoidossa moniammatillisen tiimin vastuuhenkilönä, osallistuu hoitotyöhön, sen suunnitteluun ja kehittämiseen. Hoidon ja palvelun suunnittelussa korostuvat asiakaslähtöisyys, asiakkaan osallisuus sekä toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä toiminta. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä ihmisestä ja hänen tarpeistaan. Osaamisen lisäksi arvostamme positiivista asennetta, halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamista. Autamme Sinut hyvään alkuun uudessa tehtävässäsi ja tarjoamme hyvän perehdytyksen!

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työssä korostuvat vastuullinen päätöksentekotaito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen. 

Vantaan kotihoidossa on käytössä Apotti-asiakastietojärjestelmä ja Rover-mobiilisovellus. Asiakkaiden toimintakykyä arvioimme RAI-arviointiohjelmalla. Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen sekä hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Tervetuloa meille töihin!


 
Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Love-verkkokurssin suorittamista koeajalla, hyvää suomen kielen taitoa sekä ajokorttia ja autolla ajotaitoa.

Luemme eduksi: Kokemuksen kotihoidosta sekä kokemuksen RAI-arviointien tekemisestä ja hyödyntämisestä hoitotyössä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2574,91 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, jaksotyö


Yhteystiedot:

Kotihoidon esimies, Lähde Mervi
P. 040 8654420
mervi.lahde@vantaa.fi
Tavoitettavissa klo 9.00-15.00

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.