Sairaanhoitaja moderniin hoivakotiin Tapiolaan
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2021

Haemme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työhön moderniin, mutta kotoisaan ikäihmisten hoivakotiin Espoon Tapiolaan. Työkohde tukee optimaalisesti hoitotyötä ja ympärilläsi on lämminhenkinen työtiimi, jonka kanssa jaat arjen onnistumiset! Työn aloitus on joustava, mutta toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian. Kurkkaa alta työn tarkempi kuvaus, ja laita meille viestiä! 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Espoon Tapiolassa sijaitseva neljä ryhmäkotia käsittävä ikäihmisille suunnattu tehostetun palveluasumisen hoivakoti.

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu pääasiassa lääkehoito ja lääketilaukset, lääkehoitoon perehdyttäminen, lääkärinkierrot, sekä erilaiset terveydenhoidolliset ja sairaanhoidolliset tehtävät kuten esim. haavanhoito. Työ voi toisinaan sisältää myös perushoitotyötä yhdessä lähihoitajien kanssa. Työaika on sovittavissa hakijan toiveen mukaan. Voit tehdä joko arkipäivätyötä, tai 2-vuorotyötä koko viikon akselilla.

Tehtävää muokataan valitun henkilön toiveiden mukaan. Jos olet kiinnostunut esimiestyöstä, voit saada myös tiimiesimiehen vastuita. Lisäksi voit halutessasi tarpeen mukaan sijaistaa yksikön päällikköä (esim. lomien aikana). Kohteessa työskentelee kanssasi kuitenkin muun hoitotiimin lisäksi myös kohteen vastuusairaanhoitaja.

Arvostamme:

Voit olla jo valmistunut sairaanhoitaja, tai vaihtoehtoisesti loppuvaiheen (140 op.+) sairaanhoidon opiskelija. Työtehtävissä tulet tarvitsemaan voimassa olevia lääkelupia, jotka voit tarvittaessa suorittaa heti työn aloituksen yhteydessä. On mahtavaa, jos sinulla on jo työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parista, mutta tärkeintä on kuitenkin kiinnostus sairaanhoidollisia tehtäviä kohtaan sekä positiivinen, aktiivinen asenne!

Tarjoamme sinulle:

Tulevalla työnantajalla pääset osaksi moniammatillista työtiimiä, joka ottaa sinut lämpimästi vastaan aloituksesi yhteydessä. Ammatillista kehittymistäsi tuetaan ja pääsetkin rakentamaan urapolkua uuden työnantajasi johdolla. Työsuhde-etuihin tässä kohteessa kuuluu muun muassa kattava työterveyshuolto, Smartum liikunta- ja kulttuuriedut, joustava työvuorosuunnittelu sekä työpaikan erityiset vuosittaiset palkitsemismuodot. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisää eduista kuulet haastattelussa ja kohdeyrityksessä. Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työhön! Meidän MediPowerin tiimi on tukenasi koko rekrytointiprosessin ajan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka sähköpostilla ellen.book@medipower.fi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot