Sairaanhoitaja, mielenterveyspalvelupiste
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Tehtävän kuvaus

Tule mukaan työskentelemään näköalapaikalla mielenterveyspalvelujen etulinjassa!

Mieppi on nuorille ja aikuisille suunnattua maksutonta ja luottamuksellista keskusteluapua mielenterveysammattilaisen kanssa. Palvelupisteessä tarjotaan helposti saatavilla olevaa varhaista tukea ongelmatilanteissa, yhtenä tavoitteena ennaltaehkäistä vaikeuksien kasautumista ja mielenterveyden häiriöiden syntymistä. Käynnistimme ensimmäisen Miepin marraskuussa 2019 Myllypuron terveysasemalla ja lokakuussa 2020 avasimme toisen Miepin Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen.

Asiakkaamme hakeutuvat palveluun sähköisellä ajanvarauksella, puhelimitse tai tulemalla ajanvarauksettomille vastaanotoille. Palvelu on täysin uudenlaista Helsingissä, ja sitä kehitetään käyttäjälähtöisesti. Esimerkiksi sähköisiä palveluja kehitetään osaksi Miepin palveluvalikoimaa. Psykiatria- ja päihdepalveluissa Ensilinjan palveluiden kärkihankkeita vuonna 2021 ovat mielenterveyspalvelujen kehittäminen perusterveydenhuollossa.

Haemme nyt mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Mieppiin. Pisteessämme työskentelee neljä sairaanhoitajaa ja kaksi psykologia. Kalasataman Miepin aukioloaika on arkipäivisin klo 8-20, joten työtä tehdään kahdessa vuorossa. Ammatillisen kehittymisen tueksi tarjoamme menetelmäkoulutuksia, ja lisäksi saat uutena työntekijänä tarvittaessa ammatillista mentorointia.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisäksi edellytämme:
- aikaisempaa työkokemusta mielenterveyspalveluista
- itseohjautuvaa, joustavaa ja kehittämisorientoitunutta työotetta

Luemme eduksi:
- Helsingin kaupungin ja psykiatria- ja päihdepalveluiden palvelujärjestelmän tuntemuksen
- ammattitutkinnon jälkeen suoritetut täydennyskoulutusopinnot (esim. kognitiivinen terapia) sekä muut erilaiset ryhmä-, yksilö- ja perheterapiakoulutukset
- ruotsin kielen taidon

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Mirka Reinholm, mirka.reinholm@hel.fi, p. 040 519 0317

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot