(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, mielenterveyspalvelujen kehittämishanke, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut
Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perustason mielenterveyspalvelutTyösuhteen kesto: Määräaikainen 16.03.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2020


Haemme Vantaan kaupungin mielenterveyspalveluihin kahta sairaanhoitajaa mielenterveyspalvelujen kehittämishankkeeseen vuodeksi 2020.

Hanke kestää vuoden 2020  loppuun ja sen tavoitteena on vahvistaa perustason mielenterveyspalveluja, sujuvoittaa potilaiden hoitoonpääsyä ja kehittää vaikuttavia hoitopalveluja. Hankkeen jälkeen tulemme pyrkimään että tehtävät vakinaistetaan.

Perusterveydenhuollon mielenterveystyö on itsenäistä ja tavoitteellista potilasvastaanottoa, konsultaatioita sekä yhteistyötä sosiaali- ja terveydenhuollon, erikoissairaanhoidon  sekä muiden toimijoiden kanssa.  Sairaanhoitajat hoitavat yhteistyössä lääkärin kanssa potilaita, joilla on  mm. lievä tai keskivaikea masennus, ahdistuneisuushäiriö, jännittämis- tai paniikkihäiriö tai elämäntilannekriisi. Palvelussa tarjotaan suunnitelmallisia, lyhytkestoisia yksilö- ja ryhmähoitoja potilaille sekä konsultaatioita yhteistyökumppaneille.

Tehtävä edellyttää vahvaa ammattitaitoa mielenterveyden hoitotyöstä sekä työkokemusta ko. alalta. Katsomme eduksi sairaanhoitajakoulutuksen suuntautumisvaihtoehtona psykiatrinen sairaanhoitaja tai mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumisvaihtoehdon.

Arvostamme  lyhytterapeuttista työskentelyotetta, hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä aktiivista otetta mielenterveyspalvelujen kehittämiseen.

Tarjoamme kehittämisorientoituneen, kannustavan työympäristön, lähiesimiehen tuen sekä työnohjauksen. Ammatillisen osaamisen syventämistä ja monipuolistamista tuetaan koulutuksella.

Olet innovatiivinen psykiatrisen hoitotyön ammattilainen, jolle on jo kertynyt kokemusta mielenterveyden hoitotyöstä.  Kiinnostuitko? Jätä meille hakemus ja  kerro kokemuksestasi ja osaamisestasi. Tervetuloa mukavaan työyhteisöön.

Huomioimme hakemuksissa myös loppusuoralla opinnoissaan olevat opiskelijat joilla on mielenterveyshoidon työkokemusta.

Voit tutustua tarkemmin Vantaan Terveyspalvelujen mielenterveystyöhön

https://www.vantaa.fi/terveys-  ja   sosiaalipalvelut/paihteet  ja  mielenterveys/mielenterveys

Vantaan terveyspalveluiden päihde- ja mielenterveyspalvelut yhdistyivät 1.1.2019. Olemme kehittämässä organisaatiota sekä tuottamassa palveluita toipumisorientaatioviitekehyksen mukaisiksi. Terveyspalveluissa otettiin käyttöön uusi potilastietojärjestelmä Apotti toukokuussa 2019.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Voimassa olevaa LOVe-todistusta tai LOVe-lääkehoidon verkko-opintojen, tenttien ja käytännön näyttöjen suorittamista koeajan puitteissa.

Luemme eduksi: Ammattitutkinnon jälkeen suoritetut psykiatriseen hoitotyöhön ja muut työhön liittyvät täydennyskoulutukset. Kokemuksen itsenäisestä, psykiatrisesta vastaanottotyöstä ja ryhmien ohjaamisesta. Mielenterveys- ja päihdehoidon sekä Vantaan sosiaali- ja terveyspalvelujen tuntemisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2574.91 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko Päivätyö


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies

Heiska-Johansson Ainomaija

0405272162

ainomaija.heiska-johansson@vantaa.fi
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.