Sairaanhoitaja mielenterveyskuntoutujien pariin
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Sairaanhoitaja! Etsitkö monipuolista ja vaihtelevaa työtä mielenterveys- ja päihdepuolelta, jossa sinulla on mahdollisuus jatkuvasti kehittää omaa ammattitaitoasi? Haluaisitko työn, jossa työpisteesi ei ole sidottu yhteen paikkaan, vaan pääset liikkumaan päivän aikana? Haluaisitko päästä omalta osaltasi tarjoamaan parasta mahdollista tukea ja apua sitä tarvitseville? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin lueppa loppuun asti. Saattaa olla, että löydät itsesi kohta uudesta työpaikasta!

Etsimme nyt ammattitaitoista, mielenterveystyöhön suuntautunutta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset toimimaan mielenterveyskuntoutujien sekä vastaavan tuen tarpeessa olevien henkilöiden kanssa. Työssäsi olet runsaasti vuorovaikutuksessa mielenterveyskuntoutujien kanssa tarjoten heille hoidollista tukea (mm. lääkehoito) sekä ohjausta ja tärkeän sosiaalisen kontaktin. Asiakasyrityksemme ydintoiminta keskittyy Helsingin Kannelmäkeen, jossa työskentelet myös toisinaan, mutta juuri tässä tehtävässä työ on paljolti liikkuvaa ja kotiin vietävän tuen palveluun keskittyvää. Pääset siis viemään tärkeitä palveluita asiakkaiden koteihin sekä tukiasuntoihin. Työvuoroja on tarjolla joustavasti maanantaista sunnuntaihin. 

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielekkään ja merkityksellisen työn, jossa saat itse vaikuttaa työarkeesi. Työ on joustavaa ja monipuolista - jokainen päivä on erilainen! Saat myös reilusti tukea esimiehiltäsi kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Työsuhteessa käytössäsi on laaja työterveyshuolto erikoislääkäreineen ja kaiken kattava lisävakuutus. Työntekijöille tarjotaan vuosittain liikunta- ja kulttuurietuja, joista saat vapaa-ajallasi nauttia. Tämän kaiken lisäksi seuranasi on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa työnteko sujuu kuin tanssi.

Toivomme:

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa. Toivomme, että olisit suuntautunut mielenterveystyöhön opinnoissasi, mutta suuntautuminen ei ole pakollinen, mikäli sinulla on jo hyvin työkokemusta alalta. Toivomme yleisesti jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat keskiössä, sillä työssä erilaisten mielenterveysongelmien kanssa painivien henkilöiden kohtaaminen arvokkaasti on tärkeää. Koska työ on paljolti liikkuvaa, niin B-ajokortti on tehtävässä välttämätön. Auton saat tarvittaessa käyttöösi. Tehtävä saattaa sisältää aina silloin tällöin puhelinpäivystystä, joten toivomme sinun olevan valmis myös siihen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1417373
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa