(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Palvelutori Matinkylä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Sairaanhoitaja, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Palvelutori Matinkylä

Työavain 2-26-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 01.02.2019 kello 15:45
Mielenterveys- ja päihdepalvelut , Suomenlahdentie 1 02200 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Tehtävän kuvaus: Haemme Ison omenan palvelutorille kuuden sairaanhoitajan työyhteisöön mielenterveys- ja päihdepalveluihin innostunutta ja motivoitunutta sairaanhoitajaa. Palvelutorilla sairaanhoitajan työhön kuuluu hoidontarpeen arviointi, ohjaus ja neuvonta, sekä hoito. Palvelutorilla toimii sairaanhoitajan vastaanotto ilman ajanvarausta arkisin klo 8 – 18. Lisäksi työhön kuuluu ajanvarausvastaanottoa. Työ edellyttää valmiutta nopeatempoiseen ja vaihtelevaan työskentelyyn. Työhön ei liity päivystysvelvollisuutta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään riittävää työkokemusta aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä soveltuvuutta moniammattilliseen tiimityöhön.

Arvostamme nopeaa reagointikykyä, organisointitaitoa, sekä Espoon kaupungin palvelujärjestelmän tuntemusta. Kykyä työskennellä molemmilla kotimaisilla kielillä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2606,32 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö 116h 15min / 3vkoa


Espoossa mielenterveys- ja päihdepalvelut on yhdistetty samaan terveyspalveluihin kuuluvaan yksikköön. Tavoitteenamme on edistää mielenterveyttä ja päihteettömyyttä ja näiden ongelmien samanaikaista hoitoa. Koemme tärkeäksi varmistaa eheän palvelukokonaisuuden kaikille asiakasryhmille. Palvelut suunnitellaan asiakkaiden tarpeista lähtien moniammatillisena yhteistyönä. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Petri Luomaa Palveluesimies
046 877 1090