(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja mielenterveys- ja päihdepalvelujen palvelualueen vieroitushoito -osastolle
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Kuvaus tehtävästä:
Haemme mielenterveys- ja päihdepalvelujen palvelualueen vieroitushoito -osastolle sairaanhoitajaa määräaikaiseen toimeen.

Vieroitushoito-osasto on 16 -paikkainen osasto, joka sijaitsee Espoon Matinkylässä. Vieroitushoito -osaston sairaanhoitajan työ sisältää osaston asiakkaiden akuuttien vieroitusoireiden hoitoa ja psykososiaalista tukea sekä vieroituksen jälkeisen hoitojatkumon suunnittelua. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista, ja se sisältää yhteistyötä monien sidosryhmien kanssa.

Vieroitushoito -osastolla sairaanhoitajat vastaavat osaston lääkityksen toteuttamisesta sekä ajanvarauspuhelimessa hoidon tarpeen arvioinnista. Tämän lisäksi sairaanhoitaja suunnittelee ja koordinoi asiakkaan hoitoa sekä ohjaa asiakasta niin, että se edistää potilaiden terveyttä, toimintakykyä ja itsenäistä selviytymistä. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii asiakaslähtöistä ja itsenäistä työotetta sekä ongelmanratkaisukykyä.

Työ on kolmivuorotyötä. Tehtävässä edellytetään suoritettua (tai koeaikana suoritettavaa) LOVe-LOP -koulutusta.

Työpaikan nimi: Vieroitushoito -osasto

Työaika: Jaksotyö 116h 15min/3 vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot