Sairaanhoitaja mielenterveys- ja päihdepalveluihin
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Oletko mielenterveys- ja päihdetyön ammattilainen, joka etsii uusia haasteita työuralleen? Tai kaipaatko vaihtelua työhösi?

Etsimme sairaanhoitajaa opintovapaan sijaisuuteen aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluiden tiimiin, jonka tämän hetkinen sijoituspaikka on Matinkylässä Kalaonnentiellä.

Espoon kaupungin mielenterveys- ja päihdepalvelut on suunnattu aikuisille, 18-vuotta täyttäneille kuntalaisille. Palvelumme ovat osa perusterveydenhuollon palveluita. Palvelut ovat suunnattu lievistä ja keskivaikeista mielenterveyden sekä päihteidenkäytön pulmista kärsiville. Palveluissamme kaikki potilaat ohjautuvat ensin sairaanhoitajan vastaanotolle, jossa yhdessä tehdään hoidon tarpeen arvio sekä suunnitelma mahdollisesta hoidosta ja sen tavoitteista. Työ sisältää sekä hoidontarpeen arvioita sekä hoidollisia, määräaikaisia ja tavoitteellisia hoitojaksoja. Työ pitää sisällään myös ryhmän ohjaamista sekä verkostotyötä.

Etsimme moniammatillisen tiimiin aktiivista, innostunutta ja motivoitunutta sairaanhoitajaa, jolla on työssään ratkaisukeskeinen ote. Odotamme sinulta valmiuksia sekä yksintyöskentelyyn että tiimityöhön.

Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian sopivan hakijan löydyttyä ja alustavasti työsuhteen kesto ainakin 6.6.2021. Todennäköisesti kuitenkin sijaisuuden kokonaiskesto ainakin noin 1 vuosi.

Työpaikan nimi: Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Työaika: 38 h 15 min/viikko, päivätyö

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opintoasteen tutkinto. Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään: riittävää työkokemusta mielenterveys- ja päihdepalveluista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä soveltuvuutta moniammatilliseen tiimityöhön.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: Espoon kaupungin palvelujärjestelmän tuntemusta, monipuolista kielitaitoa sekä ratkaisukeskeistä työotetta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot