(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Mielenterveys- ja päihdepalveluiden asiakasohjaus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Kuvaus tehtävästä: Tule meille koordinoimaan opioidikorvaushoitoa!

Etsimme sairaanhoitajaa koordinoimaan opioidikorvaushoitoa Espoon mielenterveys- ja päihdepalveluiden asiakasohjaustiimiin. Opioidikorvaushoidon koordinointi pitää sisällään asiakkaiden hoidon seurantaa, jononhoitoa, yhteistyötä palveluntuottajien kanssa, sekä verkostoyhteistyötä ja konsultointia opioidikorvaushoidon asioissa. Lisäksi pääset osallistumaan tiimin muihin työkenttiin: päihdekuntoutuksen ja asumispalveluiden asiakasohjaukseen.

Työ on ns. päivätyö eli työtä tehdään maanantaista perjantaihin aamuvuoroissa. Pääset suunnittelemaan itse omaa aikatauluasi ja sopimaan verkostotapaamisten ajankohdat. Asiakasverkostot järjestetään palveluntuottajien toimipisteissä ympäri Espoota ja lähikuntia, jonka vuoksi toivomme sinulla olevan ajokortin. Autoja meillä on käytössä työtehtävien hoitoon. Tämänhetkisessä poikkeustilanteessa teemme työtä pääasiassa kotoa käsin ja pidämme kaikki verkostot Skype-kokouksina. Meillä on käytössä nykyaikaiset työvälineet: kannettava tietokone ja älypuhelin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn korvaushoidon näköalapaikalta ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi kannustavassa ja kollegiaalisessa työyhteisössä. Lisäksi tarjoamme sinulle laadukkaan perehtymisen tehtävään. Sairaanhoitajan tehtävät asiakasohjauksessa edellyttävät sinulta itsenäistä työotetta, päätöksentekokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä osana moniammatillista tiimiä. Saat työhösi esimiehen ja asiantuntevan moniammatillisen tiimin tuen. Tiimille järjestetään ryhmämuotoinen työnohjaus kerran kuukaudessa.

Asiakasohjauksen työryhmään kuuluvat johtava sosiaalityöntekijä, kaksi sosiaalityöntekijä, kaksi sosiaaliohjaajaa, kaksi sairaanhoitajaa sekä etuuskäsittelijä. Asiakasohjaustyöryhmämme tehtävänä on arvioida mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden palveluntarvetta, ohjata asiakkaat oikea-aikaisiin palveluihin (asumispalvelut ja päihdekuntoutus), koordinoida palvelukokonaisuuksia sekä arvioida asiakkaiden hoidon ja kuntoutumisen edistymistä. Asiakasohjaustiimin työ sisältää mm. moniammatillista palvelutarpeen arviointia, verkostotyötä sekä yksilöhuollon päätösten tekemistä. Palveluja tuotetaan omana ja ostopalveluna, asiakasohjaustiimi vastaa asiakasohjauksesta sekä ko. palvelujen ohjauksesta ja valvonnasta.

Työpaikan nimi ja osoite: Mielenterveys- ja päihdepalveluiden asiakasohjaus, Kalaonnentie 8, 02230 Espoo.

Työaika: Päivätyönluonteinen jaksotyö, viikkotyöaika 38h 45min

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työntekoon.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kokemusta mielenterveys-, päihde- ja asumispalveluista.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Meille on tärkeää, että kaikenikäiset espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisissa palveluissa.

Espoon sosiaali- ja terveyspalveluissa työskentelee lähes 4000 ammattilaista. Mielenterveys- ja päihdepalvelussa meitä on noin 160.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme! Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot