(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, maahanmuuttajapalveluihin
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Sairaanhoitaja, maahanmuuttajapalveluihin

Työavain 2-624-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 21.10.2019 kello 15:45
Espoon ryhmäkoti , Pyyntitie 3 02230 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Aikuisten sosiaalipalvelut
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Espoon ryhmäkoti etsii joukkoonsa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Ryhmäkodin perustehtävä on vastata ilman huoltajaa maassa olevien alaikäisten turvapaikanhakijoiden hoidosta ja kasvatuksesta ja edistää heidän hyvinvointiaan moniammatillisen työyhteisön voimin. Asiakkaita asuu ryhmäkodin omissa tiloissa sekä yksityisten majoittajien luona. Tehtävään valittavan sairaanhoitajan työpiste sijaitsee ryhmäkodin tiloissa, mutta hän toimii myös yksityismajoittuneiden asiakkaiden parissa. Sairaanhoitajan rinnalla yksikössä työskentelee 12 ohjaajaa, sosiaalityöntekijä, vastaava ohjaaja, toimistosihteeri sekä palveluesimies. Yksityismajoitustiimissä sairaanhoitajan kanssa toimii sosiaalityöntekijä sekä sosiaaliohjaaja. Työyhteisö on monikulttuurinen. Sairaanhoitajan työ on monipuolista ja vastuullista sekä siinä pääsee kehittämään omaa työtään. Arjen tehtäviin kuuluu yksikössä tehtävien sairaanhoidollisten tehtävien lisäksi terveyspalveluiden järjestäminen, koordinointi sekä yhteistyö Espoon kaupungin terveyspalveluiden, maahanmuuttoviraston ja muiden toimijoiden kanssa. Hakijalta toivomme avointa, reipasta ja oma-aloitteista työotetta, sekä kykyä organisoida omaa työtään. Työ edellyttää kykyä toimia yhteistyössä nuorten ja perheiden kanssa, nopeaa asioiden omaksumista, sopeutumista vaihtuviin tilanteisiin, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä epävarmuuden sietokykyä. Tarjoamme sinulle alan ammattilaisten tiimin tuen, Espoon henkilöstöedut, kuten työmatkaedun, liikunta - ja kulttuuriedun yms.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään soveltuvaa työkokemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, organisointitaitoja, hyvää suomenkielen osaamista, joustavuutta ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä valmiutta liikkua työpäivän aikana.

Arvostamme kokemusta nuorten kanssa työskentelystä, kokemusta maahanmuuttajataustaisten asiakkaiden kanssa tehtävästä työstä, kokemusta psykiatrisesta työstä ja erilaisten tietojärjestelmien hallinnasta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2632,38€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min, yleistyöaikaLisätietoja tehtävästä
Palveluesimies Marko Uuttu
043 826 7670
marko.uuttu@espoo.fi