(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Leppävaaran terveysasema
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Kuvaus tehtävästä: Sairaanhoitajan tehtävä Leppävaaran terveysasemalla.

Työ on itsenäistä potilasvastaanottoa, jossa on tukena hyvä konsultaatiomahdollisuus. Pääasääntöisesti työ on päivystysvastaanottoa, puhelimessa ja paikan päällä tapahtuvaa hoidon tarpeen arviota. Tarkkailutiloissa hoidetaan seurantaa vaativia potilaita ja ajoittain työhön kuuluu myös toimistotyötä.

Olemme Leppävaaran suur-alueen pääterveysasemana kiireinen työpiste. Pääset kartuttamaan hyvin vastuuta ja ammattitaitoa laajan potilasmateriaalin ansioista.
Puhelintyö tapahtuu Kilon terveysasemalla osoitteessa Trillakatu 5. Siellä työvuoroja on n. 1krt/vko ja työaika on 7-18.15 välillä. Kevään lopussa avautuu koko Espoon terveysasematoiminnan yhteinen asiakaspalvelukeskus Friisilään. Siellä työvuorot tulevat olemaan myös n. 1krt/vko.

Espoossa kehitämme jatkuvasti toimintaamme, täällä pääset mukaan kehitystyöhön. Tykkäät ideoida uusia toimintatapoja, kokeilemme niitä mielellämme.

Olethan paineensietokykyinen työhön tarttuva sairaanhoitaja. Osaat toimia kiireen keskellä loogisesti ja rauhallisesti kuitenkin päivystystyön ripeyttä vaativalla tavalla.

Olemme hyvän työilmapiirin omaava yksikkö; tule joukkoomme voimaan hyvin.


Työpaikan nimi: Leppävaaran terveysasema

Työaika: 38 h 45 min/vko / päivätyöluonteinen jaksotyö

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.


Tehtävässä edellytetään: paineensietokykyä, joustavuutta, vastuunottoa ja englanninkielentaitoa. Ruotsinkielentaito luetaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.


Arvostamme: kokemusta terveysasema- ja/tai päivystysluonteisesta työstä sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Kehitysmyönteisyys ja huumorintaju plussaa.