(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Leppävaaran kotihoito, kesätyö, 3 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Hei Sinä sairaanhoitaja tai alan opiskelija. Tervetuloa kesätyöhön Leppävaaran kotihoitoon Viherlaakson alueelle! Haemme sairaanhoitajia eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 4.5-30.9.2020. Toimipisteemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella osoitteessa Karaportti 5.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työ on myös tiimityötä joka perustuu asiakkaan hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tuet tiimin lähihoitajia vastuuhoitajan tehtävässään. Suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä tiimin sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Samassa toimipisteessä sijaitsee Espoon Pohjoinen kotikuntoutus, jossa on hoitajien lisäksi fysioterapeutteja ja toimintaterapeutti. Lisäksi meillä on oma lääkäri.

Espoon kotihoidossa on käytössä LifeCare-asiakastieto- ja Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä. Perehdytämme sinut hyvin työhön ja käytössä oleviin tietojärjestelmiimme.

Työpaikan nimi: Leppävaaran kotihoito

Työaika: jaksotyö, 116:45 / 3 vk sisältäen aamuvuoroja sekä jnkv. viikonlopputyötä

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoitaja- terveydenhoitaja tai kätilöopiskelija jolla on suoritettu 140 ov


Tehtävässä edellytetään:

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Ajokorttia


Leppävaaran kotihoito, Karaportti 5, 02610 Espoo