(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja leikkaussaliin
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

SAIRAANHOITAJA LEIKKAUSSALIIN

 

Pohjola Sairaala on ortopediaan keskittynyt sairaalaverkosto. Intohimonamme on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja – vammojen laadukas ja tehokas hoito. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä.

 

Pohjola Sairaala toimii viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa ja on osa OP Ryhmää.

 

Etsimme nyt Helsinkiin Sairaanhoitajaa leikkausosastolle yli 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

 

Tehtävästä

Sairaanhoitajan tehtävään kuuluu leikkauspotilaan perioperatiivinen hoitotyö heräämössä ja leikkaussalissa. Heräämötyössä työhösi kuuluu leikkauspotilaan vastaanottaminen ja valmistelu leikkaukseen, leikkauksen jälkeinen valvonta ja ohjaus sekä potilaan kotiuttaminen ja siihen liittyvä neuvonta. Leikkaussalissa tehtäviisi kuuluu anestesia- ja/tai instrumenttihoitajan sekä salivalvojan tehtävät.
 

Odotamme

Työ edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa ja vähintään vuoden mittaista aiempaa kokemusta perioperatiivisesta hoitotyöstä. Odotamme myös kokemusta ortopedisen potilaan hoidosta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat toimia osana tiimiä. Pidät ja arvostat heräämötyötä ja haluat tuottaa asiakkaalle ensiluokkaisen kokemuksen osana sairaalan kokonaisvaltaista hoitoketjua.

 

Tarjoamme

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Asiakas on meille tärkeässä roolissa, joten pääset tuottamaan asiakkaille ensiluokkaista asiakaskokemusta hoidon jokaisessa vaiheessa. Pohjola Sairaala kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon työsuhde-edut ovat käytössäsi.

 

Tästä eteenpäin 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Pohjola Sairaalan leikkausosaston tiimiesimies Sari Terhoon puh 050 5189246 tai sähköpostilla sari.terho(a)pohjolasairaala.fi

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 7.4.2020 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.  

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tehtävään alittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely sekä Valviran tarkastus.

 

Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama ortopedinen sairaala, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. www.pohjolasairaala.fi