Sairaanhoitaja, Lastenpsykiatrinen yksikkö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Ovatko lapset ja perheet lähellä sydäntäsi?
Tule meille tekemään arvokasta työtä ja toteuttamaan kanssamme tulevaisuuden lastenpsykiatriaa osana moniammatillista työryhmää. Työ koostuu itsenäisestä asiantuntijatyöstä, työpari- ja tiimityöskentelystä. Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Lastenpsykiatrisessa yksikössä hoidetaan espoolaisten esi- ja alakouluikäisten lasten lieviä ja keskivaikeita lastenpsykiatrisia oireita. Työn painopiste on lapsen kehitysympäristössä tehtävä konsultaatio-, arvio- ja hoitotyö yhdessä monialaisen verkoston kanssa. Meillä pääset kehittämään ja tekemään yhteistyötä monenlaisissa verkostoissa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi tehtäävään niin pian kun mahdollista. Alustavan aikataulun mukaan haastattelut pidetään viimeistään: ti 25.5. klo 8-16.30 välillä.

Työpaikan nimi:
Lastenpsykiatrinen yksikkö

Työaika:
37 h 45 min/vk

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään:
Mielenterveystyön ja verkostotyön tuntemusta ja/tai muuta kokemusta lapsiperheiden kanssa työskentelystä. Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.Tarkistamme lasten kanssa työskentelevien rikosrekisteriotteen.

Arvostamme:
Kehittämismyönteisyyttä, itseohjautuvaa työskentelyotetta, kokemusta lastenpsykiatrisesta sekä verkostotyöstä. Kykyä työskennellä molemmilla kotimaisilla kielillä.

Lastenpsykiatrinen yksikkö tarjoaa konsultointitukea lapsen arjessa työskenteleville verkostoille. Arvioimme, havainnoimme, tutkimme ja hoidamme pääsääntöisesti esi- ja alakouluikäisiä espoolaisia lapsia sekä heidän perheitään lapsen merkittävissä mielenterveyden ja käyttäytymisen pulmiin liittyvissä haasteissa. Jalkautuva verkostoyhteistyö sekä psykoedukatiivinen työskentely on tärkeä osa työtämme.

Pidämme tärkeänä, että lasta ja perhettä tuetaan arjen toimintaympäristöissä voimavaralähtöisesti ja kannustavasti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot