Sairaanhoitaja, lastenkoti
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Tehtävän kuvaus

Naulakallion lastenkoti on 31-paikkainen erityis- sekä vaativan tason laitoshoitoa tarjoava, 13-17 vuotiaille lapsille tarkoitettu, sijaishuoltopaikka. Työ rakentuu yksilöllisesti lapsen psyykkisen, sosiaalisen ja fyysisen terveyden sekä ikätasoisen kehityksen edistämisen ympärille. Lapsilla voi olla erilaisia tunne-elämän ja käyttäytymisen haasteita, koulunkäyntivaikeuksia sekä psyykkistä oireilua. Lasten tilanteet vaativat aikuiselta vahvaa, välittävää läsnäoloa ja huolenpitoa.

Sairaanhoitajana vastaat asiakkainamme olevien lasten kokonaisvaltaisesta hoidosta ja kasvatuksesta, hyvinvoinnista, turvallisuudesta sekä asioiden hoitamisesta työvuorojesi aikana. Työ on tiivistä työskentelyä ja yhteydenpitoa lapsen sekä perheen, sosiaalityöntekijöiden ja muiden yhteistyöverkostojen kanssa. Sairaanhoitajalla on omalta osaltaan vastuu lapsen hoitoprosessin eteenpäin viemisestä, dokumentoinnista sekä neuvottelujen toteuttamisesta.

Sairaanhoitajana osallistut koko laitoksen lääkehoidon toteuttamiseen ja pääset toimimaan myös linkkinä osastojen sekä terveydenhuollon verkostoissa. Sairaanhoitajan tehtävä on melko uusi ja tehtäväkuva on vielä muovautumassa, arvostamme kehittämismyönteisyyttä sekä uusia näkökulmia.

Haastava, monipuolinen ja ajoittain nopeatempoinenkin työ edellyttää niin paineensietokykyä kuin joustavuutta sekä rohkeutta työssä kehittymiseen. Työ on jaksotyötä ja työajat sijoittuvat aamuun, iltaan ja yöhön arkena sekä viikonloppuisin. Tukea työtehtäviin ja työhyvinvointiin tarjoaa tiivis ja yhteisöllinen työtiimi, johon kuuluu seitsemän ohjaaja sekä lähiesimies.

Tule mukaan kehittämään sairaanhoitajan työtä lastenkodissamme. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, loistavat työkaverit ja mikä tärkeintä - mahdollisuuden todella merkitykselliseen työhön!Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Lisäksi edellytämme hyviä tiimityöskentelytaitoja ja aktiivista sekä kehittämismyönteistä työotetta

Luemme eduksi aiemman kokemuksen lastenkodissa työskentelystä tai muun lastensuojelun työkokemuksen

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vastaava ohjaaja Lassi Hiltunen p. 09 - 310 45037 vastaava ohjaaja Minna Mäkitarkka p. 09 - 310 24272 lastenkodin johtaja Jaana Haapamäki p. 09 - 310 62030

Lisätietoa

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/lastensuojelu/lastenkodit-perhehoito/lastenkodit/naulakallio/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462176
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki