(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, lastenkoti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa Naulakallion lastenkotiin vakinaiseen työsuhteeseen 5.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Naulakallion lastenkoti on 31-paikkainen erityis- sekä vaativan tason laitoshoitoa tarjoava, 13-17- vuotiaille lapsille tarkoitettu, sijaishuoltopaikka. Osastoilla tarjotaan lasten tarpeisiin vastaavaa, yksilöllistä ja arvostavaa hoitoa. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä ja toiminnan läpinäkyvyyttä. Lasten tilanteet vaativat aikuiselta vahvaa, välittävää läsnäoloa ja huolenpitoa. Lapsilla voi olla esimerkiksi erilaisia tunne-elämän ja käyttäytymisen haasteita, koulunkäyntivaikeuksia sekä psyykkistä oireilua.

Sairaanhoitajana vastaat lasten kokonaisvaltaisesta hoidosta ja kasvatuksesta, hyvinvoinnista, turvallisuudesta sekä asioiden hoitamisesta työvuorojesi aikana. Työsi on tiivistä työskentelyä ja yhteydenpitoa lapsen sekä perheen, sosiaalityöntekijöiden ja muiden tahojen ja verkostojen kanssa. Sinulla on omalta osaltasi vastuu lapsen hoitoprosessin eteenpäin viemisestä, dokumentoinnista ja neuvottelujen toteuttamisesta. Tehtäviisi kuluu myös kodinhoidollisia töitä.

Lisäksi sairaanhoitajana osallistut koko laitoksen lääkehoidon toteuttamiseen ja pääset toimimaan myös eri osastojen ja terveydenhuollon verkostoissa. Sairaanhoitajan tehtävä on melko uusi ja tehtäväkuva on vielä muovautumassa, siksi arvostammekin kehittämismyönteisyyttä sekä uusia näkökulmia.

Työ on itsenäistä ja haastavaa mutta myös palkitsevaa ja mielenkiintoista työtä moniammatillisessa työryhmässä, jossa työskentelee lisäksesi vastaava ohjaaja sekä seitsemän sosiaalialan ammattilaista. Työsi on jaksotyötä, joka muodostuu pääsääntöisesti aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroista.

Tule mukaan kehittämään sairaanhoitajan työtä lastenkodissamme. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, loistavat työkaverit ja mikä tärkeintä - mahdollisuuden todella merkitykselliseen työhön!
Hnekilöstöetuina tarjoamme mm. työsuhdematkalippuedun, ammattiasi tukevaa koulutusta sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä tiimityöskentelytaitoja, aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen lastenkodissa työskentelystä tai muun lastensuojelun työkokemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vastaava ohjaaja Lassi Hiltunen p. 09 310 45037 vastaava ohjaaja Minna Mäkitarkka p. 09 310 24272 lastenkodin johtaja Jaana Haapamäki p. 09 310 62030

Lisätietoa

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/lastensuojelu/lastenkodit-perhehoito/lastenkodit/naulakallio/