(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Länsimäen terveysasema, mielenterveystyö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, terveyspalvelut
Länsimäen terveysasema

Keilakuja 1, 01280 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 09.09.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme Vantaan Terveyspalveluihin, Länsimäen terveysasemalle, vakituista sairaanhoitajaa mielenterveystyöhön.

Terveysaseman mielenterveystyötä tekevän sairaanhoitajan työ on itsenäistä ja tavoitteellista potilasvastaanottoa, konsultaatioita ja yhteistyötä perusterveydenhuollon ja muiden hallintoalojen toimijoiden kanssa. Työ edellyttää monipuolisia psykiatrisen hoitotyön menetelmien hallintaa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sairaanhoitajat hoitavat yhteistyössä lääkärin kanssa potilaita, joilla on lievä tai keskivaikea masennus, jännittämis- ja paniikkiongelma, ahdistuneisuushäiriö tai elämäntilanteen aiheuttama kriisi. Palvelun tavoitteena on tarjota suunnitelmallisia ja lyhyitä yksilö- ja ryhmähoitoja sekä tukea terveysaseman lääkäreiden vastaanottotyötä. Potilaat ohjautuvat sairaanhoitajan vastaanotolle lääkärin lähetteellä. Lähimmät työtoverisi ovat muilla terveysasemilla mielenterveystyötä tekevät sairaanhoitajat ja matalan kynnyksen mielenterveystyön työntekijät.  Länsimäen terveysasema sijaitsee hyvien julkisen liikenteen kulkuyhteyksien varrella.

Olet innovatiivinen psykiatrisen hoitotyön ammattilainen, jolla on jo kertynyt työkokemusta itsenäisestä vastaanottotyöstä mielenterveyden hoidossa. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja kokemusta ryhmähoitojen toteuttamisesta mielenterveysongelmista kärsiville potilaille, esimerkiksi depressiokoulu- tai ahdistuksen hallintaryhmien ohjaamisesta.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä sekä kehittämisosaamista ja -halukkuutta. Tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Työtäsi tukevat säännölliset työryhmän kokoukset, lähiesimiehen tuki ja ulkopuolinen työnohjaus.

Henkilökunta on sitoutunutta ja innostunutta kehittämään hoitotyötä. Kiinnostuitko? Jätä meille hakemus ja kerro kokemuksestasi sekä osaamisestasi. Tervetuloa mukavaan työyhteisöön!

Tutustu tarkemmin Vantaan Terveyspalveluiden mielenterveystyöhön.

Haastattelut järjestetään tiistaina 3.9.2019 klo 9-14 välillä.

Vantaan Terveyspalveluiden päihde- mielenterveyspalvelut yhdistyivät 1.1.2019. Olemme kehittämässä organisaatiotamme sekä tuottamiamme palveluita toipumisorientaatioviitekehyksen mukaisiksi. Myös Vantaan terveysasemien mielenterveystyön toimintoja kehitetään yhtenäisiksi. Terveyspalveluissa otettiin käyttöön uusi potilastietojärjestelmä Apotti toukokuussa 2019.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Koulutuksen suuntautumista mielenterveys- ja päihdetyöhön/psykiatriseen hoitotyöhön tai näitä vastaava lisäkoulutus. Lisäksi edellytetään voimassa olevaa LOVe- todistusta tai sen suorittamista 4 kk:n kuluessa aloittamisesta.

Luemme eduksi: 

  • Ammattitutkinnon jälkeen suoritetut psykiatriseen hoitotyöhön ja muut työhön liittyvät täydennyskoulutukset, esim. ryhmäkoulutukset 
  • Kokemuksen mielenterveystyön itsenäisestä vastaanottotyöstä
  • Mielenterveys- ja päihdehoidon sekä Vantaan sosiaali- ja terveysalan palveluiden tuntemisen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2574,91 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, päivätyö


Yhteystiedot:

vs. Huume- ja vieroitushoitopalveluiden päällikkö, Sievers Sanna
P. 040-7311234
sanna.sievers@vantaa.fi
Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.