(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/ Lähihoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018
Etelä-Savon Mielenterveys Oy tuottaa asumispalveluita mielenterveyskuntoutujille sekä ikäihmisille. Hoitokoti Rantakalliossa asukkaan on mahdollista saada tehostettua asumispalvelua, palveluasumista sekä tukiasumista. Rantakallio sijaitsee Tampereen Hervannassa hyvien palvelujen äärellä.

Haemme SAIRAANHOITAJIA/LÄHIHOITAJIA tarvittaessa töihin kutsuttaviksi keikkalaisiksi sekä vuosilomasijaisiksi määräaikaisiin työsuhteisiin. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja se alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, hoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia.

Toivomme osaamista ja kokemusta ikäihmisten ja/tai mielenterveyskuntoutujien kanssa työskentelystä sekä aitoa kiinnostusta työskennellä kyseisten asiakasryhmien kanssa. Asumispalveluissa saatu työkokemus sekä vanhustyöhön ja/tai mielenterveys- ja päihdetyöhön suuntautuminen katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Jaana Rytilahti, jaana.rytilahti@esperi.fi
Yhteydenotot ja lisätiedustelut ainoastaan sähköpostitse.


Haku päättyy 31.05.2018


Esperi on Savuton Työpaikka.