Sairaanhoitaja, lähihoitaja tai alan opiskelija, kesätyö, Espoon sairaala
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2021

Etsimme sairaanhoitajia, lähihoitajia tai alan opiskelijoita 1-5 kuukauden sijaisuuksiin Espoon sairaalan ortopediselle kuntoutusosastolle.

Sairaanhoitajat ja lähihoitajat toimivat osana moniammatillista tiimiä ja vastaavat potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä tiimin kanssa. Keskeisiä toimintaperiaatteitamme ovat laadukas hoito ja kuntoutus sekä kotoa kotiin -periaate.

Meillä potilas on pääosassa: hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti ja potilaan aktiivista kuntoutusaikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan. Espoon sairaala sijaitsee Jorvin kampuksella.

Osastolla hoidetaan ortopedisia kuntoutuspotilaita sekä geneerisiä potilaita. Osastolla on 60 potilaspaikkaa jakautuen 15 potilaan pienryhmiin.

Valinnassa otamme huomioon tutkinnossa suorittamasi suuntaavat/syventävät teoriaopinnot ja harjoittelujaksot, aikaisemmat työkokemuksesi sekä intosi ja halusi oppia uutta erilaisissa yksiköissä.

Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Espoon sairaalan toimintoihin, tiloihin ja laitteisiin sekä työtehtäviin ja työssä käytettäviin tieto- ym. järjestelmiin perehdytetään.

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Sijaisuudet täytetään heti, kun sopiva sijainen on löytynyt, joten täytä hakemus huolella ja jätä se ajoissa.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Ortopedinen kuntoutusosasto 2
Työaika: 114h 45min / 3 viikkoa, jaksotyö.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva terveydenhuollon amk-tutkinto (sairaanhoitaja) tai ammattitutkinto (lähihoitaja/perushoitaja), tai voit olla myös loppuvaiheen opiskelija. Opiskelijastatuksella työskentelevä sijainen toimii aina vakituisen henkilöstön tukemana ja valvomana.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kuntoutuksesta.


Tervetuloa ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Espoon sairaala sijaitsee Jorvin kampuksella. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista aikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti, ja kuntoutus jatkuu kotiutumisen jälkeen mm. etäyhteyksiä hyödyntäen. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan.
Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot