(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja / lähihoitaja tai alan opiskelija, kesätyö, 10 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Työavain 2-330-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.05.2018 (päättyy 30.09.2018)
Hakuaika päättyy 31.05.2018  kello 15:45
Leppävaaran kotihoito, Kievarinpolku 1, Huvilinnantie 4 ja Säterinkatu 3 02600 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Kotihoito
Kotihoito

Tehtävän kuvaus: Tervetuloa osaavaan joukkoomme sairaanhoitaja/lähihoitaja tai alan opiskelija!

Haemme ensi kesän ajaksi sairaanhoitajia ja lähihoitajia tai alan opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin Leppävaaran kotihoitoon.

Leppävaaran kotihoidossa on alueellisia tiimejä sekä tuettua senioriasumista.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ sisältää mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista, pääosin itsenäistä työskentelyä sekä tiimityötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä.

Kotihoidossa sairaanhoitaja tekee hoitotyötä/sairaanhoidollisia toimenpiteitä ja suunnittelee ja arvioi asiakkaiden hoitoa. Hoidon ja palvelun suunnittelussa korostuvat asiakaslähtöisyys, kuntouttava työote ja ennaltaehkäisevä toiminta. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä ihmisestä ja hänen tarpeistaan. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työssä korostuvat vastuullinen päätöksentekotaito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kokemuksen hankkimiseen. Tarjoamme työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Lisätietoja tehtävistä antavat Yvonne Fiskars, Tiina Holm puh. 0505390870, Päivi Schildt ja Virpi Cavander puh. 0503827849.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto tai alan opiskelija.

Tehtävässä edellytetään :
Ajokortti suotava.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja kokemusta vanhustyöstä. Arvostamme myös ruotsin kielen taitoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 2119,17€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö 116h 15min / 3 vkoa

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Espoo on savuton työpaikka.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä

Kotihoidon ohjaaja Yvonne Fiskars
043 825 1913
etunimi.sukunimi@espoo.fi
 
Kotihoidon ohjaaja Päivi Schildt
046 877 2919
etunimi.sukunimi@espoo.fi