(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, lähihoitaja ja ohjaaja - keikkatyötä Keski-Uudenmaan soten työkohteissa
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Hei! Me täällä Seuressa etsimme joukkoomme juuri sinua!

Meitä seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Haluamme, että niin potilaat sairaaloissa kuin vanhustyön asiakkaat saavat ensiluokkaista hoitoa vuoden jokaisena päivänä. Tule keikkailemaan Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Pornaisten sosiaali- ja terveydenhuollon työkohteisiin mm. kotihoitoon, vanhustenhoitoon, terveyskeskussairaalan vuodeosastoille sekä terveyskeskuksen vastaanotoille. Voit olla vaikka kokenut terveydenhuollon ammattilainen, hoitovapaalla, eläkkeellä oleva hoitaja tai alan opiskelija, haluamme sinut joukkoomme!

Keikkatyössä sinulla on mahdollisuus keskittyä kaikista tärkeimpään eli potilaisiin ja asiakkaisiin. Työssäsi pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistasi. Keikkakohteesi sovitaan aikaisemman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit itse valita työvuoroja Keikkanetti- palvelustamme juuri silloin kuin sinulle sopii!

Palkkaus:
- Pätevän sairaanhoitajan palkka: 16,28€/t
- Pätevän lähihoitajan palkka: 14,67€/t
- Pätevän ohjaajan palkka: 15,15 €/t
Palkan lisäksi maksamme aina mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät sekä 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä ketä etsimme
- Sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia terveyskeskusten vastaanotoille
- Sairaanhoitajia ja lähihoitajia kaupunkien sairaaloiden vuodeosastoille
- Lähihoitajia vanhustyön kohteisiin mm. palvelukeskuksiin ja hoivakoteihin
- Lähihoitajia kotihoitoon
- Ohjaajia lastensuojeluun
- Opiskelijoita kohteisiin, joista sinulla on työharjoittelukokemusta ja osaamista. Eniten töitä on tarjolla lähihoitajana kotihoidossa.

Onhan sinulla myös:
- Valviran myöntämä oikeus harjoittaa terveydenhuollon ammattia
- työkokemusta viiden vuoden sisällä saman tyyppisestä työstä, jossa toivoisit nyt työskennellä tai harjoittelukokemusta vuoden sisältä, jos olet vastavalmistunut tai opiskelija
- työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa
- tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: https://seure.fi/tartuntatautilaki-ja-rokotesuoja/

Mikäli sinulla ei ole kotihoidon työkokemusta mutta olisit innostunut perehtymään työhön, voimme sopia sinulle lyhyen perehdytyksen tehtäviin. Jos olet valmis lähihoitaja, kerrothan meille kiinnostuksestasi perehdytykseen hakemuksessa.

Kerro tarkemmin työkokemuksestasi ja osaamisestasi työhakemuksessa ja CV: ssä; opiskelija kerrothan lisäksi suorittamistasi opinnoista ja työharjoitteluista.

Työhakemuksen voit täyttää tästä https://seure.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=1699. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset