Sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoiva-avustaja, laitosapulainen tai alan opiskelija, kesäsijaisuus, 25 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Tervetuloa työskentelemään ja tuomaan iloa espoolaisten vanhusten elämään. Sairaanhoitajan, lähihoitajan, hoiva-avustajan ja laitosapulaisen tehtävässä pääset työskentelemään moniammatillisessa ja osaavassa tiimissä. Kesätyöntekijänä saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Hoitajana tehtäväsi koostuu asiakkaiden toiveiden mukaisesta kuntouttavasta arjen tukemisesta ( esim. hygienia, ruokailu, lepo, ulkoilu, sairaanhoidolliset toimenpiteet, lääkehoito yms.) ja laitosapulaisena vastaat ruokahuollosta, siivouksesta ja ympäristön viihtyvyydestä.

Tarjolla on eripituisia sijaisuuksia. Sijaisuuden pituudesta voimme sopia. Tämän takia haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana.

Laita hakemukseesi maininta siitä yksiköstä/yksiköistä, missä haluat ensisijaisesti työskennellä. Suositellaan, että olet myös suoraan yhteydessä ko. yksikön esimieheen tarjolla olevista tehtävistä.


Työpaikan nimi:
Espoon kaupungin pitkäaikaishoidon yksiköt:
Auroranmäki os. Auroranmäki 6 (Järvenperä), Espoonlahden hoivakoti os. Merikansantie 4C (Espoonlahti), Taavin muistipalvelukeskus os. Nauhakuja 2 (Mankkaa) , Kauklahden elä ja asu seniorikeskus os. Hansakartano 4 (Kauklahti), Viherlaakson muistipalvelukeskus os. Kuusiniemi 13-16 (Viherlaakso), Leppävaaran elä ja asu seniorikeskus os. Säterinkatu 3 (Leppävaara)


Työaika: KVTES, jaksotyö 38,45 t/vko

Palkka: sairaanhoitaja 2632,38 €/kk, lähihoitaja 2167,12 €/kk, kevennetty lähihoitaja 2058,76 €/kk (ei sisällä lääkehoitoa, omahoit.), hoiva-avustaja 2010,08 €/kk, laitosapulainen 1881,24 €/kk

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Sairaanhoitajan tutkinto tai alan opiskelija väh.140 op. , lähihoitajan tutkinto tai alan opiskelija, hoiva-avustajan koulutus ja laitosapulaisena voi toimia sairaanhoitaja- lähihoitaja- ja hoiva-avustaja koulutusten alkuvaiheen opiskelijat.

Tehtävässä edellytetään: Tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa ja riittävää suomenkielentaitoa.

Arvostamme: aktiivisuutta, innostuneisuutta vanhustyötä kohtaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot