Sairaanhoitaja, kuntoutuskoti
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupungin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen: asumisen tuki, ensilinjan palvelut, mielialahäiriöpalvelut, psykoosipalvelut, päihdepalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys.

Haemme nyt työryhmäämme uutta, innostunutta ja psykiatrisen työn luonteen tuntevaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen asumisen tuen Myllypuron kuntoutuskotiin 14.6.2021 alkaen.

Myllypuron kuntoutuskodit on 75-paikkainen asumisyksikkö, joka tarjoaa hoidollista asumiskuntoutusta mielenterveyskuntoutujille. Yksikköön kuuluvat yhden hengen asunnot Myllypurontiellä ja 1-3 hengen tukiasunnot eri puolilla Itä-Helsinkiä. Kuntoutuskodit ovat kodinomaisia ja turvallisia yhteisöjä.

Yksikkömme valmentaa asukkaitaan selviytymään sairautensa oireiden kanssa, hoitamaan itse terveyttään ja selviytymään jokapäiväisissä arkitehtävissä ja sosiaalisessa vuorovaikutuksessa. Kuntoutuksen pohjana toimivat yhdessä laaditut hoito- ja kuntoutussuunnitelmat, viikko-ohjelma sekä erilaiset ryhmät. Hoitotyön viitekehyksenä on toipumisorientaatioajattelu.

Hoitohenkilökuntamme (sairaanhoitajat ja lähihoitajat) on työssä arkisin klo 8-20 ja arkipyhinä sekä viikonloppuisin klo 12-20. Lisäksi moniammatilliseen työryhmäämme kuuluvat lääkäri, osastonhoitaja, sosiaaliohjaaja sekä osastosihteeri.

Sairaanhoitajana toimit tiimisi vastaavana työntekijänä, huolehdit lääkehoidon sujuvuudesta yhdessä asukkaan kanssa ja teet kuntouttavaa työtä yhtenä tiimisi jäsenenä. Edistät asukkaiden terveyttä ja ohjaat näitä kohti itsenäisempää asumista ja hyvää elämää. Tuet ja kannustat asukkaita mielekkääseen arkeen näiden voimavarat huomioiden. Meillä asukkaille nimetään aina omahoitaja.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
- aikaisemman kokemuksen psykiatrisesta hoitotyöstä/ kuntoutuspsykiatriasta
- Apotti- ja Pegasos-potilastietojärjestelmien tuntemuksen
- kiinnostuksen toipumisorientaatioajattelun mukaiseen työskentelyyn eri-ikäisten mielenterveyskuntoutujien asumisyksikössä
- voimassa olevan LOVe-lääkehoitoluvan

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Katja Pekkanen, p. 09 310 76343 apulaisosastonhoitaja Ulla Vainio, p. 09 310 76525

Lisätietoa

https://www.hel.fi/helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/sosiaalinen-tuki-ja-toimeentulo/asunnottomien-tuet-ja-palvelut/asuintalot/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1447513
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki