Sairaanhoitaja, kuntouttava arviointiyksikkö (3 jobb)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Beskrivning av jobbet

Kiinnostaisiko sinua tehdä työtä positiivisessa ja innostuneessa seurassa?

Haemme sairaanhoitajia kesäksi kuntouttavan arviointiyksikön etelän tiimiin. Voit myös olla alan opiskelija jolloin sinulla tulisi olla 140op työsuhteen alkaessa. Sijaisuuden alku ja kesto on sovittavissa.

Meillä kannustetaan tuomaan esille ideoita, joiden avulla kehitämme toimintaamme Lean-mallin mukaisesti niin sisäisesti kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa. Työmme lähtee asiakkaiden tarpeista. Pilotoimme parhaillaan etähoitolaitteiden käyttöä osana asiakkaan turvallista hoitoa.

Työympäristönäsi on ensisijaisesti asiakkaan koti, jossa kuntouttava hoitotyö tapahtuu. Et tee työtäsi yksin, vaan tiimin tuki on aina käytettävissäsi ja apu lähellä. Tiimissämme työskentelee sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia sekä fysio- ja toimintaterapeutteja.

Asiakkaat tulevat meille sairaalasta kotiutuessaan tai palvelutarpeen arvioinnin jälkeen, ennen kuin mahdollinen kotihoito alkaa. Tavoitteenamme on asiakkaan toimintakyvyn paraneminen ja arjessa selviytymisen tukeminen muutaman viikon jaksolla, jonka jälkeen noin 50 % asiakkaista jatkaa omatoimisesti arjessaan.

Muuttuvat tilanteet tuovat välillä paineita, joten toivomme sinulla olevan paineensietokykyä, sinnikkyyttä ja joustavuutta. Työyhteisömme kannustaa itsensä kehittämiseen ja koulutusmahdollisuudet ovat hyvät.

Toimitilamme sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Alppiharjussa. Asiakaskäyntien välimatkat voivat olla pitkiä, joten ajotaito ja valmius autolla ajamiseen on suotavaa, muttei pakollista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää julkisia kulkuvälineitä ja sähköpyöriä.

Työtä teemme kahdessa vuorossa klo 7-22 välillä vuoden jokaisena päivänä. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, ja halutessasi pääset tekemään Voima-hankkeen mukaisia työvuoroja.

Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut sekä edullisen työsuhdeasunnon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kutsumme haastatteluun ensisijaisesti sähköpostilla. Rekrytointiin osallistuu myös henkilöstöämme. Vallitsevan tilanteen vuoksi toteutamme ensimmäisen haastattelun videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä myös puhelimitse. Tapaamme hakijan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi:
- kotihoidon tai vanhusten palvelun tuntemuksen Helsingissä
- RAI- ja Apotti-osaamisen
- ajokortin ja käytännön ajotaidon

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

palveluvastaava Minna Ahonen, p. 040 670 5046, minna.m.ahonen@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot