Sairaanhoitaja, kuntouttava arviointiyksikkö (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Beskrivning av jobbet

Haemme sairaanhoitajia kuntouttavan arviointiyksikön etelän tiimiin uusiin vakansseihin.

Kiinnostaisiko sinua tehdä työtä positiivisessa ja innostuneessa seurassa, joka kehittää toimintaa Lean-mallin mukaisesti?

Meillä kannustetaan tuomaan esille ideoita, joiden avulla kehitämme toimintaamme sisäisesti sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, ja halutessasi pääset tekemään Voima-hankkeen mukaisia työvuoroja.

Työympäristönäsi on ensisijaisesti asiakkaan koti, jossa kuntouttava hoitotyö tapahtuu. Et tee työtäsi yksin, vaan tiimin tuki on aina käytettävissäsi ja apu lähellä. Tiimissämme työskentelee sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia sekä fysio- ja toimintaterapeutteja. Kehitämme jatkuvasti asiakaslähtöistä toimintamalliamme - työmme lähtee asiakkaiden tarpeista. Pilotoimme parhaillaan Laakson toimistossa etähoitolaitteiden käyttöä osana asiakkaan turvallista hoitoa.

Asiakkaat tulevat meille sairaalasta kotiutuessaan tai palvelutarpeen arvioinnin jälkeen, ennen kuin mahdollinen kotihoito alkaa. Tavoitteenamme on asiakkaan toimintakyvyn paraneminen ja arjessa selviytymisen tukeminen muutaman viikon jaksolla, jonka jälkeen noin 50 % asiakkaista jatkaa omatoimisesti arjessaan.

Muuttuvat tilanteet tuovat välillä paineita, joten toivomme sinulla olevan paineensietokykyä, sinnikkyyttä ja joustavuutta. Työyhteisömme kannustaa itsensä kehittämiseen, koulutusmahdollisuudet ovat hyvät.

Etelän tiimin toimisto löytyy osoitteesta Sturenkatu 8. Asiakaskäyntien välimatkat voivat olla pitkiä, joten ajotaito ja valmius autolla ajamiseen on suotavaa, muttei pakollista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää julkisia kulkuvälineitä ja sähköpyöriä. Työtä teemme kahdessa vuorossa klo 7-22 välillä vuoden jokaisena päivänä.

Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut sekä edullisen työsuhdeasunnon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kutsumme haastatteluun ensisijaisesti sähköpostilla. Rekrytointiin osallistuu myös henkilöstöämme. Vallitsevan tilanteen vuoksi toteutamme ensimmäisen haastattelun videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä myös puhelimitse. Tapaamme hakijan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan/ kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi kotihoidon tuntemuksen sekä kokemuksen monialaisessa tiimissä toimimisesta.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Palveluvastaava Minna Ahonen, p. 09 310 26076 minna.m.ahonen@hel.fi

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot