Sairaanhoitaja / Koukkuniemen vanhainkoti, Koivula
Ikäihmisten palveluryhmä, Koukkuniemi asumispalvelut yhteiset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2021

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Koukkuniemen vanhainkotiin Koivula-taloon osastolle 32. Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä. Tehtäviin kuuluvat mm. asukkaiden voinnin seuranta, lääkehoito ja hoitotoimet kussakin työvuorossa asukkaan tarpeen mukaan kuntouttavalla työotteella. Työ on vuorotyötä, pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja arkisin ja viikonloppuisin. Käytössä on autonominen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa omiin työvuoroihin vaikuttamisen.

Etsimme tiimiimme positiivista ihmisläheisesti toimivaa sairaanhoitajaa, jolle vanhustyö on lähellä sydäntä. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, innovatiivisuutta ja rentoa kehittämismyönteistä työotetta. Tarjoamme monipuolisen työn vanhustyön parissa, mahdollisuuden oppia uutta ja osaavan tiimin tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Kielitaitovaatimuksena on sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Valitulta edellytetään LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkua sekä tartuntatautilain 48§:n mukaista tautisuojaa.

Hakuaika päättyy 6.8.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh. 040 759 1398 sekä 18.7.2021 saakka osastonhoitaja Päivi Karjalainen, puh. 040 801 6928.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh. 040 759 1398 sekä 18.7.2021 saakka osastonhoitaja Päivi Karjalainen, puh. 040 801 6928.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot