Sairaanhoitaja / Koukkuniemen vaativan hoidon yks.
Ikäihmisten palveluryhmä, Koukkuniemi asumispalvelut yhteiset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Vaativan hoidon yksikkö sijaitsee Koukkuniemen alueella ja siihen kuuluu kaksi kymmenen asiakkaan ympärivuorokautista osastoa. Asiakkaat ovat ikäihmisiä, joiden taustalla on mielenterveys- ja päihdeongelmaa tai muistisairautta. Yksikössä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa työvuoroihin vaikuttamiseen. Työ on vuorotyö, pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja.

Haemme sairaanhoitajaa Koukkuniemeen ikäihmisten palveluryhmän vaativan hoidon yksikköön vakituiseen toimeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä vastaten hoitotyön laadun ja asiakaslähtöisyyden toteutumisesta. Hoito tapahtuu kuntouttavalla työotteella niin, että asiakkaan omaa toimintakykyä ylläpidetään mahdollisimman kattavasti. Etsimme mainioon tiimiimme iloista ihmisläheisesti toimivaa sairaanhoitajaa, jolle vanhustyö on lähellä sydäntä. Tarjoamme monipuolisen työn vanhustyön parissa sekä mahdollisuuden oppia uutta osaavan ja moniammatillisen tiimin tuella. Meillä tukenasi on kehitysmyönteinen ja toisiamme kannustava työyhteisö.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista tautisuojaa.

Tehtävään valitulta edellytetään LOVe-lääkehoitolupaa: LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV ja PKV-lääkelupa sekä rokotuslupa.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Kirsi Leppimäki puh. 044 486 3702 tai vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas puh. 040 759 1398. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaikaa jatkettu.
Hakuaika päättyy 21.10.2021

Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Kirsi Leppimäki puh. 044 486 3702 tai vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas puh. 040 759 1398. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot