Sairaanhoitaja, kotisairaala, Espoon sairaala
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2021

Tervetuloa sairaanhoitajaksi kotisairaalaan, meillä potilas on pääosassa ja perehdytyksestäsi huolehditaan!

Kotisairaalan laajeneminen on edelleen käynnissä, joten vielä haemme sairaanhoitajaa pitkiin sijaisuuksiin. Työjakson kestosta ja aloitusajasta sekä työaikaprosentista voimme myös sopia erikseen. Menestyminen tehtävässä mahdollistaa työsuhteen jatkumisen uusilla sijaisuuksilla.

Tässä on uusia ammatillisia haasteita haluavalle sairaanhoitajalle hyvä mahdollisuus työskennellä kehittämishenkisessä työyhteisössä. Tiimiimme kuuluu sairaanhoitaja ja lääkäreitä.

Kotisairaala tarjoaa sairaalatasoista hoitoa potilaan kotona koko Espoon ja Kauniaisten alueella ympärivuorokautisesti. Kotisairaalan keskeisimmät potilasryhmät ovat suonensisäistä lääkehoitoa saavat infektiopotilaat sekä oireenmukaista- ja saattohoitoa saavat potilaat.

Kotisairaalassa toteutetaan lääkehoitoa tavallisen i.v.-tien lisäksi vaativien lääkkeenantoreittien, kuten CVK:n ja portin kautta. Näihin kotisairaalassa saa erillisen koulutuksen. Kotisairaalan yhteydessä toimii myös infuusiopoliklinikka, palliatiivinen poliklinikka, liikkuva sairaala LiiSa ja viikonloppuisin haavapoliklinikka. Näissä työskentelyyn edetään erillisen perehtymisen kautta.

Tehtävän luonteen vuoksi i.v.-lupa ja ajokortti ovat välttämättömiä. Työtehtäviä varten käytössäsi on työnantajan auto.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Järjestämme sinulle asianmukaisen perehdytyksen oman tutorin ja esimiehen tuella. Työ on 3-vuorotyötä, mutta pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista, ja voit itse vaikuttaa työaikoihisi.

Jos kiinnostuit, voit soitellakin ja kysellä lisää, vastaamme mielellämme!


Työpaikan nimi: Espoon sairaala, kotisairaala

Työaika: 114 h 45 min / 3 viikkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Edellytämme myös ajokorttia ja ajotaitoa sekä voimassa olevaa Espoon kaupungin i.v.-lääkelupaa. HUSin i.v.-lupa voidaan muuntaa Espoon kaupungin luvaksi. Mahdollistamme myös i.v.-luvan suorittamisen ennen työsuhteen alkua tai perehdytyksen aikana.

Tervetuloa!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot