(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Kotiin annettava päihdepalvelu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, terveyspalvelut
Länsi-Vantaan A-klinikka

Laajaniityntie 3 (5.krs), 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 09.12.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme päihdehoidosta kiinnostunutta sairaanhoitajaa Kotiin annettavien päihdepalveluiden moniammatilliseen tiimiin, joka kuuluu Vantaan kaupungin Päihdepalveluiden kokonaisuuteen. Tiimin toimitilat sijaitsevat tällä hetkellä Länsi-Vantaan A-klinikan yksikössä Martinlaaksossa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. 

Kotiin annettava päihdepalvelu sisältää vieroitushoitoa sekä kuntoutusta ja sitä annetaan koko Vantaan alueella. Toiminnan tarkoituksena on tukea asiakkaita päihdekierteen katkaisemisessa sekä kiinnittymisessä hyvinvointia ja kuntoutumista edistäviin elämäntapoihin ja toimintoihin. 

Sairaanhoitaja toimii tiimissä hoitotyön asiantuntijana. Sairaanhoitajan keskeisenä tehtävänä on asiakkaan vieroitushoidon tarpeen arviointi, hoidon suunnittelu ja toteuttaminen. Tehtävään sisältyy asiakkaan neuvonta ja ohjaus lääkehoitoon  liittyen, motivaatiota edistävät keskustelut sekä jatkohoidon tarpeen arvio ja suunnittelu yhteistyössä asiakkaan, tiimin ja tarvittavien yhteistyötahojen kanssa. Sairaanhoitaja ohjaa ja neuvoo asiakasta terveyteen ja sairauteen liittyvissä asioissa sekä ohjaa asiakasta tarvittaessa hoitoon ja terveyspalveluihin hakeutumisessa. Asiakastyötä tehdään sekä työparin kanssa että itsenäisesti. Tehtävään sisältyy keskeisesti työskentely asiakkaan läheis- ja viranomaisverkostojen kanssa.

Tehtävään voi sisältyä myös muita sairaanhoitajan tehtäviä Päihdepalveluissa. 

Mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, kiinnostusta työskennellä asiakkaan kotiympäristössä sekä liikkuvan työn edellyttämää joustavuutta. Työn luonteesta johtuen edellytämme hakijalta ajokorttia ja ajotaitoa. 

Tarjoamme tehtävään valitulle hyvän perehdytyksen, tiimin, esimiehen ja työyhteisön tuen sekä työryhmässä tapahtuvan työnohjauksen.

Vantaan Terveyspalveluiden päihde- ja mielentervyspalvelut yhdistyivät vuoden 2019 alussa. Olemme kehittämässä organisaatiotamme ja tuottamiamme palveluita toipumisorientaatioviitekehyksen mukaisiksi. Toivomme, että myös sinä olet innostunut kehittämään asiakaslähtöistä toimintakulttuuria ja joustavia toimintatapoja.

Haastattelut pidetään keskiviikkona 27.11 ja maanantaina 2.12.2019.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Ajokorttia ja ajotaitoa.

Luemme eduksi: 

  • Aiemman kokemuksen päihde- ja mielenterveystyöstä 
  • Aiemman kokemuksen asiakkaan kotona totetetusta työstä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot :

Toimintayksikön esimies, Eklund Monika
(ajalla 11.11- 21.11 klo 8.30-16)
puh. 040 5962920
monika.eklund@vantaa.fi

Toimintayksikön esimies, Sanna Sievers
(ajalla 4.11-8.11 klo 8.30-16)
puh. 040 7311234
sanna.sievers@vantaa.fi 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.