(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, kotihoito, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Sairaanhoitaja, kotihoito, sijaisuus

Työavain 2-206-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.04.2019 (päättyy 31.08.2020)
Hakuaika päättyy 29.03.2019 kello 15:45
Kotihoidon resurssipooli , Tuomarilantie 19 02760 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Kotihoito
Kotihoito

Tehtävän kuvaus: Haemme Espoon kotihoidon resurssipooliin sairaanhoitajaa pitkään sijaisuuteen. Toimipisteemme osoite on Tuomarilantie 19, mutta kiertävä sairaanhoitaja työskentelee kaikilla aluellisen kotihoidon alueilla. Kotihoidossa sairaanhoitaja toimii moniammatillisen tiimin vastuuhenkilönä, osallistuu hoitotyöhön sekä sen suunnitteluun ja kehittämiseen. Hoidon ja palvelun suunnittelussa korostuvat asiakaslähtöisyys, kuntouttava työote ja ennaltaehkäisevä toiminta. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä ihmisestä ja hänen tarpeistaan. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työssä korostuvat vastuullinen päätöksentekotaito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen. Kiertävä sairaanhoitaja sijaistaa alueellisen kotihoidon sairaanhoitajia ja lähihoitajia tarpeen mukaan. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työantajan henkilöstöedut. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta www.espoo.fi.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään ajokorttia, hyvää suomen kielen taitoa sekä voimassa olevat Love-luvat, tai niiden suorittaminen koeaikana.

Arvostamme kokemusta vanhustyöstä ja kotihoidosta sekä RAI -arviointijärjestelmän tuntemusta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2606,32 €/kk + tehtävälisä 91,55 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 116 h 15 min / 3 viikkoa, jaksotyö


Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Palveluesimies Tiina Määttänen
040 162 7645
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Tiimivetäjä Heidi Benattabou
043 825 1918
etunimi.sukunimi@espoo.fi