Sairaanhoitaja, Koskelan seniorikeskus
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa työvapaan sijaisuuteen Koskelan seniorikeskukseen yksikkö F2. Yksikkö F2 on 20-paikkainen ruotsinkielinen muistisairaiden hoivayksikkö.
Toteutamme hoitoa ja hoivaa niin, että asukkaamme voivat kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Pidämme tärkeänä, että asukkaamme voivat osallistua mielekkääseen toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan. Henkilökuntamme on innostunutta, osaavaa ja meillä on hyvä ilmapiiri. Työskentelemme asukkaiden kotona ja käytämme kodinomaisia vaatteita. Työ on kolmivuorotyötä. Toteutamme terveet työajat -periaatetta.

Sairaanhoitajat tehtävät: toimii hoitotyön asiantuntijana ja vastuuhoitajana, suunnittelee, toteuttaa ja arvioi asiakkaan hoitoa yhteistyössä muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa, tekee hoidontarpeen määrittelyä, toimii asiakkaan hoidossa yhteistyössä lääkärin kanssa, vastaa lääkehoidon toteuttamisesta, tukee ja ohjaa vastuuhoitajia työssä sekä vastaa osaston toiminnasta iltaisin ja viikonloppuisin. Päivittäiskirjaamisessa käytössä on APOTTI-toiminnanohjausjärjestelmän sekä RAI järjestelmä.
Toivomme sinulta kykyä työskennellä monialaisessa ryhmässä, mutta tarvittaessa kykyä myös itsenäiseen päätöksentekoon. Sinulla on aito kiinnostus asiakaskuntamme päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämiseen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.
Uuden seniorikeskuksen uudisrakennushanke on käynnistymässä vuonna 2021. Muutto uusiin tiloihin on keväällä 2024.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa (Laki 1227/2016)

Luemme eduksi: Ruotsin kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Marja Forsman p. 09 310 51983 marja.forsman@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465495
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki