(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja konfuusio-osastolle
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 01.10.2018
Hakuaika päättyy 24.09.2018 kello 16:00
Sairaalapalvelut,  Katriinankuja 4 0176  Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelu

Haemme työntekijää uuteen sairaanhoitajan tehtävään 17- paikkaiselle konfuusio-osastolle. Osastolla hoidamme sekavuudesta kärsiviä potilaita. Hoitoon tulon syynä on eri syistä johtuva sekavuus. Taustalla voi olla neurologisia sairauksia, muistisairauksia tai päihteiden käyttöä. Infektiot, yleistilan lasku tai leikkaus ovat saattaneet laukaista sekavuuden. 

Konfuusiopotilaan hoitajana sinulla on kokemusta myös somaattisesti sairaiden potilaiden hoidosta ja kuntoutuksesta. Potilaidemme hoidossa tarvitaan pitkäjänteisyyttä, systemaattista tavoitteiden asettelua sekä moniammatillisessa työssä hyviä vuorovaikutustaitoja, jotta saamme kuntoutettua potilaamme takaisin kotiin tai asuinympäristöönsä. 

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on kahdeksan sairaalaosastoa sekä polikliiniset toiminnot muodostava terapiayksikkö, geriatrinen vastaanotto ja päiväsairaala. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Vantaan sairaala vastaa kaikesta perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta Vantaalla. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta. Tämä asiantuntijuus mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Työyhteisöjämme ja työntekijöitämme kannustetaan ja tuetaan kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja yhteistyössä muiden kanssa potilaan parhaaksi.

Vantaan kaupungilla on tarjolla työsuhdeasuntoja, joita voi tiedustella Vantaan kaupungin asunto- ja tilavuokrauksesta. Vähintään 2 kk työsuhteessa olevalla henkilöllä on mahdollisuus saada työsuhdematkalippu. 

Kelpoisuusehto:  Laki 559/1994 5 § mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme:  
- hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
- voimassa olevaa iv-lupaa tai sen suorittamista 6kk:n koeajan puitteissa

Luemme eduksi:  
- kokemuksen muistisairaan ja päihdekuntoutujan kuntoutuksessa

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus.
Peruspalkka:  2499,42 e/kk
Työaika:  3-vuorotyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).