(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Kivenlahden terveysasema
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Kuvaus tehtävästä: Kivenlahdessa on osaavien ammattilaisten innostunut joukko tekemässä hyvää työtä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Haemme nyt terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa, jolla on kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista, itsenäisestä hoitajan vastaanottotyöstä, potilastoimistossa työskentelemisestä sekä päiväaikaisen päivystyksen vastaanottotyöstä.

Työpaikan nimi: Kivenlahden terveysasema

Työaika: klo 07.00-18.30 välisenä aikana, arkipäivisin.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.


Tehtävässä edellytetään: kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista, itsenäisestä hoitajan vastaanottotyöstä, potilastoimistossa työskentelemisestä sekä päiväaikaisen päivystyksen vastaanottotyöstä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: diabetesosaamista.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot