Sairaanhoitaja, kiertävä sisäinen sijainen, 5 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Sairaanhoitaja, kiertävä sisäinen sijainen, 5 tehtävää

Työavain 2-130-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 15.04.2019 kello 15:45
Espoon terveysasematoiminta , Leppävaaran terveysasematoiminta 02070 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Avosairaanhoito, terveysasematoiminta
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Sairaanhoitajan tehtävät Espoon terveysasematoiminnassa. Työ on osana uutta Espoon terveysasematoiminnan sisäistä sijais-poolia, joka tulee koostumaan viidestä kiertävästä sairaanhoitajasta. Espoon terveysasematoiminta muodostuu viidestä suuralueesta (Espoonlahti, Matinkylä, Tapiola, Espoon keskus sekä Leppävaara), joilla toimii 9 terveysasemaa. Kiertävät SISSI-sairaanhoitajat kiertävät kaikilla terveysasemilla, mutta painotus pyritään jakamaan kahteen osaan pohjois- ja eteläsuunnassa. Työ painottuu pääsääntöisesti neuvonta ja ajanvaraus-puhelintyöhön, joka keskitetty tällä hetkellä suuralueille puhelinkeskuksiin sekä sairaanhoitaja-vetoiseen päivystystyöhön terveysasemilla. Työtehtäviin kuuluu hoidon tarpeen arviointia, asiakkaiden terveysneuvontaa, itsenäistä päivystysvastaanottoa ja tarkkailupotilaiden hoitoa sekä lisäksi myös kiireetöntä vastaanottotoimintaa. Työ on kaksivuorotyötä sijoittuen ma-pe klo 7-20 välille. Esimiehenä toimii Kilon- ja Viherlaakson terveysasemien osastonhoitaja Helena Paasimaa.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään joustavuutta ja kykyä mukautua osaksi erilaisia työtiimejä. Nopeaa oppimiskykyä ja taitoa omaksua työtavat.

Arvostamme kielitaitoa ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä avointa ja iloista asennetta asiakaspalveluun. Aiempi kokemus terveysasematyöstä tai päivystysluontoisesta työstä katsotaan eduksi mutta tärkeintä on oikea asenne. Tule siis luomaan uutta toimintamallia Espoon terveysasemilla! Olethan reipas ja töihin tarttuva tiimihenkinen työntekijä, jolle muutokset ja uudet työkaverit ovat työn hyviä puolia ja haluat jakaa omaa osaamistasi ja kokemuksiasi myös muille.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2606,32 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 2-vuorotyö


Terveyspalveluihin kuuluvat vastaanottotoiminta, suun terveydenhuolto, päihde- ja mielenterveyspalvelut, opiskelijaterveydenhuolto ja ympäristöterveys. Teemme työtä, jolla on tärkeä kansanterveydellinen merkitys. Uudistamme toimintaamme vastaamaan tuleviin haasteisiin. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä sekä henkilöstön tyytyväisyyttä ja hyvinvointia. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Osastonhoitaja Helena Paasimaa
043-8268623
helena.paasimaa@espoo.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1231530
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa