(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, kiertävä sisäinen sijainen, 4 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Sairaanhoitaja, kiertävä sisäinen sijainen, 4 tehtävää

Työavain 2-537-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 30.09.2019 kello 15:45
Espoon terveysasematoiminta , Leppävaaran terveysasematoiminta 02070 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Avosairaanhoito, terveysasematoiminta
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Sairaanhoitajan tehtävät Espoon terveysasematoiminnassa. Työ on osana uutta Espoon terveysasematoiminnan sisäistä sijais-poolia, joka koostuu viidestä kiertävästä sairaanhoitajasta. Espoon terveysasematoiminta muodostuu viidestä suuralueesta (Espoonlahti, Matinkylä, Tapiola, Espoon keskus sekä Leppävaara), joilla toimii yhteensä 9 terveysasemaa. Kiertävät SISSI-sairaanhoitajat kiertävät kaikilla terveysasemilla, mutta sijoitusten painotus pyritään jakamaan kahteen osaan pohjois- ja eteläsuunnassa. Työ painottuu pääsääntöisesti sairaanhoitaja-vetoiseen päivystykseen terveysasemilla sekä puhelintyöhön (neuvonta ja ajanvaraus), joka on keskitetty tällä hetkellä suuralueille sijoitettuihin puhelinkeskuksiin. Terveysaseman hoitajan työtehtäviin kuuluu hoidon tarpeen arviointia, asiakkaiden terveysneuvontaa, itsenäistä päivystysvastaanottoa ja tarkkailupotilaiden hoitoa sekä lisäksi myös kiireetöntä vastaanottotoimintaa. Työ on kaksivuorotyötä sijoittuen ma-pe klo 7-20 välille. Esimiehenä toimii Kilon- ja Viherlaakson terveysasemien osastonhoitaja Helena Paasimaa. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja.

Tehtävässä edellytetään joustavuutta ja kykyä mukautua osaksi erilaisia työtiimejä. Nopeaa oppimiskykyä ja taitoa omaksua työtavat.

Arvostamme kielitaitoa ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä avointa ja iloista asennetta asiakaspalveluun. Aiempi kokemus terveysasematyöstä tai päivystysluontoisesta työstä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne. Tule siis luomaan uutta toimintamallia Espoon terveysasemilla! Olethan reipas ja töihin tarttuva tiimihenkinen työntekijä, jolle muutokset ja uudet työkaverit ovat työn hyviä puolia ja haluat jakaa omaa osaamistasi ja kokemuksiasi myös muille.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2606,32 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 2-vuorotyö


Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalipun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Osastonhoitaja Helena Paasimaa
043 826 8623
helena.paasimaa@espoo.fi