(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, kesätyöntekijä
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019

Haemme vanhusten hoivatyöstä kiinnostunutta 

SAIRAANHOITAJAA 

kesäloman sijaisuuteen. Tehtävääsi kuuluu mm. päivittäistä hoitotyötä, lääkehoitoa ja asukkaiden sairaustilojen arviointia. Työ on monipuolista hoivatyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta edellytämme valmiutta tehdä tarvittaessa 2-vuorotyötä. Työpaikkamme on savuton.

Edellytyksenä tehtävään on 140 opintopisteen opinnot sekä hyväksytysti suoritetut lääkeopinnot. Lisäksi edellytämme suomen kielen taitoa. Arvostamme kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja heidän hyvinvointinsa tukemisesta. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Meillä saat hyvän perehdytyksen työhösi, ja tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä työyhteisön, jossa tuetaan mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen ja myönteiseen urakehitykseen. Arvostamme sekä asukkaiden että hoitajien hyvinvointia ja työyhteisössämme tehdään työtä suurella sydämellä. 

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!