(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja kesätyöhön, Hoivakoti Suvantopiha ja Suvantopuisto
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Esperi Hoivakodit Suvantopiha ja Suvantopuisto sijaitsevat Tampereen keskustassa Näsilinnankatu 46 b. Tarjoamme tehostettua palveluasumista vanhuksille. Suvantopihassa ja Suvantopuistossa on pitkään yhdessä toiminut tiimi, joka tekee työtä isolla sydämellä ja sitoutuneesti.

Haemme nyt Hoivakoti Suvantopihaan ja Suvantopuistoon innokasta ja auttavaista SAIRAANHOITAJAA kesätöihin. Työ on luonteeltaan kaksivuorotyötä. Työsuhde on määräaikainen tuntityösopimuksella ja kesto on 15.7.2019 – 6.9.2019, ensimmäiset 4 viikkoa Suvantopihassa ja viimeiset 3 viikkoa Suvantopuistossa.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen sairaanhoitajan vastuulla olevat lääkehoidolliset asiat, lääkärin kiertojen hoitamisen sekä asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • sairaanhoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään  1.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Tarja Arrasvuori, tarja.arrasvuori@esperi.fi, 050-5753554 (tiedustelut arkisin klo. 8-15)

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.