(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja kesätyöhön, Hoivakoti Paatela
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Esperi Hoivakoti Paatelassa on 22 kodinomaista asumispaikkaa ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville ikäihmisille sekä muistisairaille. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua, mikä on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi tai sairaalasta kotiutuvalle kuntoutumisen tueksi.

Haemme nyt Hoivakoti Paatelan tiimiimme kekseliästä ja sydämellistä SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen, määräaikaiseen kesätyösijaisuuteen. Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa ja kestää sopimuksen mukaan elo-syyskuulle. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sairaanhoitajan tutkintoa (AMK)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä otetta työn tekemiseen
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyvien ja muistisairaiden hoitotyöstä

Mitä me tarjoamme työantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 30.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Katri Oksanen, katri.oksanen@esperi.fi tai puhelimitse iltapäivisin numerosta 04577507741.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.