Sairaanhoitaja, kesätyö, Leppävaaran kotihoito
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2021

Hei sinä sairaanhoitaja tai alan opiskelija, tervetuloa kesätyöhön Leppävaaran kotihoitoon! Haemme sairaanhoitajia eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 17.5.-31.8.2021 tai muulle sinulle sopivalle ajanjaksolle. Toimipisteemme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella osoitteissa Säterinkatu 3 ja Huvilinnantie 4.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työ on myös tiimityötä, joka perustuu asiakkaan hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tuet tiimin lähihoitajia vastuuhoitajan tehtävässään. Suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä tiimin sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Kotihoidollamme on oma lääkäri.

Espoon kotihoidossa on käytössä LifeCare-asiakastieto- ja Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä. Perehdytämme sinut hyvin työhön ja käytössä oleviin tietojärjestelmiimme.

Työpaikan nimi: Leppävaaran kotihoito
Työaika: jaksotyö, 114h 45 min/3 viikkoa sisältäen aamuvuoroja pääsääntöisesti arkisin
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävää voi hakea myös sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja- tai kätilöopiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 ov.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.
Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Tervetuloa joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot