Sairaanhoitaja, kesätyö, Leppävaaran kotihoito
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2021

Hei Sinä sairaanhoitaja tai alan opiskelija! Tervetuloa kesätyöhön Leppävaaran kotihoitoon Viherlaakson alueelle. Haemme sairaanhoitajia eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 17.5. -31.8.2021 tai muulle sinulle sopivalle ajanjaksolle. Toimipisteemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella osoitteessa Karaportti 5.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työ on myös tiimityötä joka perustuu asiakkaan hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tuet tiimin lähihoitajia vastuuhoitajan tehtävässään. Suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä tiimin sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Kotihoidollamme on oma lääkäri.

Espoon kotihoidossa on käytössä LifeCare-asiakastieto- ja Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä. Perehdytämme sinut hyvin työhön ja käytössä oleviin tietojärjestelmiimme.

Työpaikan nimi: Leppävaaran kotihoito

Työaika: jaksotyö, 114h 45 min/3 vko sisältäen aamuvuoroja pääsääntöisesti arkisin

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tehtäväkohtainen palkka: 2691,14 €/kk

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoitaja- terveydenhoitaja tai kätilöopiskelija jolla on suoritettu 140 ov

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ajokorttia sekä sujuvaa suomenkielen taitoa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot