Sairaanhoitaja, kesätyö, Espoon sairaalan resurssikeskus
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Tervetuloa Espoon sairaalan resurssikeskukseen sairaanhoitajaksi! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua mielenkiintoiseen työhön varahenkilöstössä sairaalan eri yksiköissä. Etsimme sairaanhoitajia varahenkilöstöön eri mittaisiin sijaisuuksiin.

Espoon sairaala on ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen osaaja Jorvin sairaalakampuksella. Toimiva, viihtyisä ja valoisa sairaalamme avattiin maaliskuussa 2017.

Espoon sairaalan resurssikeskus palvelee Espoon sairaalan kaikkia osastotoimintoja sekä polikliinisiä ja kotiin vietäviä palveluita tavoitteenaan turvata osaava henkilöstö yksiköihin äkillisissä henkilöstöpuutoksissa. Sairaanhoitajana toimit osana moniammatillista tiimiä ja vastaat potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimin jäsenenä sitoudut potilaslähtöisen ja kuntoutumista edistävän työotteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Varahenkilöstöltä edellytetään joustavuutta työskennellä erilaisissa tiimeissä yhteistyössä sairaalan ammattilaisten kanssa.

Varahenkilöstötyöskentely tarjoaa mahdollisuuden laajaan ammatilliseen kehittymiseen sairaalan eri toimintojen sisällä, sillä työskentelykenttänä sairaala kattaa useita eri osaamisalueita. Pääset työskentelemään mm. akuutin geriatrian, ortopedian, neurologian, psykogeriatrian, saatto- ja palliatiivisen hoidon erikoisalueilla.

Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut työhön sairaalan eri yksiköihin sekä työssä käytettäviin järjestelmiin.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Sijaisuuksieen aloitusajankohdasta sovitaan erikseen valittujen kanssa. Sijaisuus on mahdollista aloittaa välittömästi tai sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa.

Työpaikan nimi: Resurssikeskus, Espoon sairaala
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa, kaksivuorotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Tehtäväkohtainen palkka: 2691,14 €/kk + kiertävä varahenkilölisä 42,83 €/kk

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävää voivat hakea myös sairaanhoidon opiskelijat, joilla on vähintään 140 op suoritettuna.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Lisäksi edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot