(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, kesätyö, Espoon sairaalan päivystysosasto, 5 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Työavain 2-78-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 12.03.2018 (päättyy 30.09.2018)
Hakuaika päättyy 02.03.2018 kello 15:45
Espoon sairaalan päivystysosasto, Karvasmäentie 4 02740 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Espoon sairaala
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Haemme joukkoomme sairaanhoitajia kevät- ja kesälomakauden sijaisuuksiin. Osasto sijaitsee Jorvin päivystysrakennuksen uusissa tiloissa ja on osa Jorvin sairaalakampuksella toimivaa, maaliskuussa 2017 toiminnan aloittanutta Espoon sairaalaa.

Osaston tärkein osaamisalue on akuutti geriatria. Hoidettavana ovat ikääntyneen väestön akuutit sairaudet. Osastolla hoidetaan myös muita aikuisten lyhyaikaisia sairauksia, joissa ei ole jatkuvan monitoroinnin tarvetta ja potilaan vointi on vakaa. Keskimääräinen hoitoaika on 2,5 vrk. Osastolla on 22 sairaansijaa ja potilaat ohjautuvat osastolle pääsääntöisesti Jorvin sairaalan päivystyksestä kaikkina vuorokauden aikoina.

Sairaanhoitajana työskentelet moniammatillisessa tiimissä ja vastaat potilaidesi hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua potilaslähtöisen ja kuntouttavan työotteen ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Odotamme sinulta aitoa halua palvella potilaita hyvin, kykyä motivoitua työstä sekä halua oppia ja kehittää uutta.

Perehdytämme sinut työssä käytettäviin välineisiin ja järjestelmiin. Sijaisuudet täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä. Aloitusajankohdasta sovitaan yhdessä tehtäviin valittujen kanssa, osa sijaisuuksista alkaa jo keväällä.

Espoon sairaala on savuton työpaikka.

Kelpoisuusvaatimus:  Laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoidon opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 op.

Tehtävässä edellytetään kokonaistilanteiden hahmottamista, organisointikykyä ja aktiivista kuntouttavaa työotetta ikäihmisten hoidossa sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme akuuttihoidon ja geriatrisen hoitotyön osaamista.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 2514,54€/kk
Työaika: 116 h 15 min/ 3 vkoa, kolmivuorotyö

Lisätietoja tehtävästä
Osastonhoitaja Kirsi Uurto
0438257395
 
Palveluvastaava Karita Rautanen
0438268366