Sairaanhoitaja, kesätyö, Espoon sairaalan neurologinen kuntoutusosasto
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Haemme neurologisesta hoitotyöstä kiinnostuneita sairaanhoitajia kesän ajan sijaisuuksiin kuntoutusosastolle.

Osastollamme hoidetaan ja kuntoutetaan aivoverenkiertohäiriön sairastaneita sekä muita neurologisia potilaita. Potilaspaikkoja on 45 ja ne sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Olet osa moniammatillista työryhmää. Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta hoidon ja kuntoutuksen osaajaa.

Tarjoamme mielenkiintoista työtä, jossa sinun on mahdollista kehittyä ja kehittää. Näet oman työsi merkityksellisyyden potilaiden toimintakyvyn parantuessa. Osastolla on vahva yhteishenki ja kannustava ilmapiiri.

Työ on kolmivuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut tiloihin, laitteisiin, työtehtäviin ja muihin työssä käytettäviin järjestelmiin.

Tehtävän aloitusajankohdasta sovitaan yhdessä tehtävään valitun kanssa.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, neurologinen kuntoutusosasto
Työaika: 114h 45min/3 viikkoa, kolmivuorotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.
Tehtävää voivat hakea myös lähiaikoina valmistuvat sairaanhoitajat ja sairaanhoidon opiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 140 op.

Tehtävässä edellytetään:
- tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
- tartuntatautilain 55§:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista ennen palvelussuhteen alkamista
- kokonaistilanteiden hahmottamista, organisointikykyä ja aktiivista työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Arvostamme kokemusta kuntoutusosastolla työskentelystä sekä neurologisen hoitotyön osaamista.


Tervetuloa ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!
Espoon uusi sairaala on avattu Jorvin kampuksella. Uusien tilojen myötä uudistamme toimintamallejamme. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista aikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti, ja kuntoutus jatkuu kotiutumisen jälkeen mm. etäyhteyksiä hyödyntäen. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana! Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot