Sairaanhoitaja, kesätyö, Espoon sairaala, osasto 4
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Haemme kesäksi joukkoomme sairaanhoitajia eri pituisiin vuosilomien sijaisuuksiin Espoon sairaalan infektio-osastolle 4. Sairaanhoitajana työskentelet osana moniammatillista tiimiä ja vastaat potilaidesi kokonaishoidosta ja suunnittelusta. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua potilaslähtöisen ja kuntouttavan työotteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Osasto 4 on perusterveydenhuollon osasto, jossa hoidetaan hyvin monenlaisia eri sairauksia sairastavia potilaita. Potilaat ohjautuvat osastollemme jatkohoitoon ja kuntoutukseen erikoissairaanhoidosta. Osa potilaista tulee osastolle suoraan HUS Jorvin päivystyksestä. Osastolla on 60 potilaspaikkaa jakautuen 15 potilaan pienryhmiin. Teemme tiivistä yhteistyötä erikoissairaanhoidon kanssa Jorvin kampuksella.

Käymme hakemksia läpi ja kutsumme haastatteluun jo hakuaikana. Tehtäviä täytetään heti sopivien sijaisten löytyessä. Tehtäviin valittujen kanssa sovitaan aloitusajankohdasta erikseen.

Työpaikan nimi: Espoon sairaalan osasto 4
Työaika:114h 45min/3vko, kolmivuorotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.
Tehtävää voivat hakea myös sairaanhoidon opiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 140 op.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55§:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kuntoutuksesta.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot